Söndag

 2010-08-22   18:18:11
Riktigt trött och seg idag, blev inge sova igår innan jobbet.. Och sov typ fem timmar igår morse, och idag blev det inte mer än fyra timmar innan det var dax att kliva upp igen.. Ska försöka orkar plocka undan lite iaf, ser ut som sju svåra år i sovrummet/vardagsrummet :/

Idag fick "Laban" flytta :) Skönt att det bara är fyra valpar kvar nu. Imorrn eller tisdag flyttar ev en av tikarna också. Känns riktigt skönt att dom börjar flytta nu :) Ska tömma kameran nån dag nu bara jag orkar ta upp min dator, tänkte slänga in lite bilder på mina sötnosar :)

Fick även lite besök av mina systrar +barn idag. Blev lite fika sen en promenad i skogen :) Hittade hela tre kantareller :P Tänkte att jag ska kika efter lite flera sen när jag tar min promenad med Rossie :)

Näe försöka ta tag i städningen medans man har lite ork iaf...

Fredag

 2010-08-20   16:49:15
I onsdag flyttade första valpen :) Skönt att man fått iväg en iaf. Nu är det bara fem kvar, någon som är sugen? ;)
Är inte så stor skillnad på fem eller sex valpar, bara en mindre att hålla koll på när man är ute med dom.
Fast det var lite knepigt första gången att bara räkna in dom till fem istället för sex stycken.

Igår fyllde min älskade mamma år, Grattis till henne!

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Skjutsade Hans till jobbet, sen in till polisen och kollade om dom fått in nå av mina saker vilket dom inte hade :( Blev även en sväng till Vandra och få lite papper ifyllda så jag får lite pengar den här månaden :) Var in på Maja & Pluta också och köpte hundmat idag IGEN. GÅr hur mycket hundmat som hellst just nu! Ätit upp en 15kg säck på knappt två veckor :/  Blev en sväng till Kilafors efter det och prata lite med pappa. Han ringde även till skroten och fixa så jag får hämta en ny ruta där på måndag. TACK!

Sitter hemma nu och funderar på att värma lite mat innan jag ska skjutsa Dan och Maggan på surströmmingsskiva. Inte nå avundsjuk alls på dom :) Får se om det blir jag eller Hans som hämtar sen, beror på hur länge dom ska vara där eftersom jag ska ut och jobba i natt :D

Näe mat var de ja....

Less är bara förnamnet...

 2010-08-19   02:00:33
på vad jag är just nu.. Kan nog räkna upp ett antal känslor jag har förtillfället men det blir bara långdraget..
Känns som att just när allt börjar flyta på någorlunda så är någon så snäll och sätter krokben och jag faller igen..

Var till Erika och hälsade på nu ikväll och glömde handväskan kvar i bilen.. Satt och spela kort och prata skit bra länge.. När jag kommer ut till bilen och ska åka hem tyckte jag passagerar rutan såg knepig ut så går runt bilen och tittar. Och JA rutan är krossad! Snott hela handväskan med plånbok, nycklar, kamera +allt annat smått och personligt man har i den. Ringde polisen och anmälde direkt sen hem till Hans som fick börja spärra bankkorten..


Så fruktansvärt förbannad och less på att folk inte kan ge fan i andras saker. Den/Dom som gjorde det har absolut ingen som hellst nytta av det dom tog. Enda dom kan ha nytta av är väll kameran sen är det bara saker jag har nytta av!


Näe orkar inte ens skriva mer nu blir bara arg ju mer jag tänker på det!

Sova nu så man orkar ringa en massa samtal imorrn!

Valpar

 2010-08-17   12:15:31

Dom är helt underbart söta. Men kan vara så grymt jobbiga också!

Just nu känns det som om dom mest är jobbiga..

Kan inte öppna dörren in till dom utan att minst en av dom smiter.

Och smiter en så smiter minst en till när man stoppar in den första :/

Har fått en valp tingad nu iallafall, så en svart hane flyttar till helgen :)

Kommer kännas både skönt och jobbigt när dom flyttar, fast mest skönt.

Man har ju ändå  börjat vant sig med dom efter åtta veckor.

Men kommer bli skönt att komma tillbaka till "vanliga" rutinerna med alla djuren.

Har varit liiiite väl mycket djur den sista tiden.

Först kattungarna och så hundvalparna på det.

Så nu blir det inga mer djur på ett bra tag.

Eller ja om man bortser från alla näbbmöss katterna släpar in ;)

 

 


Lördag

 2010-08-14   15:54:42
Fick sovmorgon idag, riktigt skönt att slippa kliva upp och ut med hundarna :) Inte det lättaste att gå ut med 8 hundar på morgonen.. Fast iofs så springer sju av dom löst, och hellst runt benen på en om Fanny är för långt bort :P

Blev på bättre humör igår iaf :) Lillebror var hit och fika sen skjutsade jag hem Tobbe och stressade hem igen eftersom Erika och Christoffer var här :) Killarna hittade ganska snabbt ett gemensamt ämne att prata om, nämligen dataspel ;) Så jag och Erika kunde prata lite skit utan att behöva oroa oss för att killarna inte alls tyckte om varandra :P Blev lite fika igår och en massa kortspel, blev lite chicago, plump och tecken som man inte spelat sen typ högstadiet! Var tvungen att googla på hur man spelade det.. hahaha...
Tror klockan blev två innan vi slutade spela kort och det blev sängen, riktigt mysigt var det så det får vi göra om snart!

Inte alls hänt mycket idag, mest bara tagit det lugnt. Svärfar, Maggan och Marianne var hit och fikade lite tidigare och pratade lite skit. Och nu snart ska jag nog åka ner på ICA en sväng och handla sen hem till Mamma och Pappa och byta bil..


Näe disskutera mat med hjärtat nu innan jag ska åka..

Bakar

 2010-08-13   16:32:54
Skulle egentligen fixat med veden idag igen, men bakar ist :P

Var iväg till Djupa vid tolv-ett och hämta Tobbe. Hann bara vara här typ 30min sen drog han och Hans ner till Dan och skulle hjälpa han med ett tak.. Skulle enligt Hans ta max en timme, har vart där två nu :/ Så blir nog inte nå fixa med ved här idag :/ Men det skiter jag i för nu får han sköta det där själv. Har fixat och donat så vi fått hjälp nu flera dagar, men så fort jag inte tar tag i det blir det inget gjort så nu får Hans sköta det där själv!

Aja nu har ja avreagerat mig lite iaf :) Så till det att jag bakar just nu.. Tänkte vara duktig att slänga ihop en kladdkaka allt gick jätte bra tills ja titta till den nyss, insåg att jag hade tagit bakpulver istället för vaniljsocker :/ Så får se hur den kommer smaka annars får jag ner till Maggan och flörta till mig lite margarin så jag kan göra en ny tills Erika och Christoffer kommer ikväll :)

Aja nu ska jag gå och titta till mina cupcakes som förhoppningsvis blir bra iaf :)

Onsdag

 2010-08-11   21:20:11
Dagen idag har äntligen varit hyfsat lugn.. Började med att jag klev upp typ halv elva :P Fixade ut alla hundarna städade i "hund"rummet, fixade frukost till hjärtat.
Sen blev det en sväng till Bollnäs för att lämna tillbaka lite kattburar till Erika, följde även med henne och A-K till BollnäsBostäder och hjälpte Erika välja tapeter till sin lgh..

Tog en sväng förbi Kilafors på vägen hem o tänkte kika in till syster E och hälsa på men hon va i Bollnäs med mamma så det blev hem o kika film en stund ist :p

Hann nästan se klart hela filmen innan det var dax att fixa mat eftersom Emma, Fredrik och barnen skulle komma hit o äta o Fredrik skulle ta en titt på min dator..

Mamma och Pappa kom upp idag igen o hjälpte till att fixa med veden :) Får se om dom kikar upp imorrn igen och hjälper till lite mera :) Man är ju inte så jätte pigg dagen efter man har hållt på, är öm i princip hela kroppen :/

Näe nu ska jag ta och gå ner till Hjärtat mitt och svärfar och kolla slutet på matchen mellan Sverige-Skottland, sen blir det sängen så man kommer upp i tid imorrn..

God natt

Trött.. eller inte..

 2010-08-11   01:56:34
var skit trött när jag skrev tidigare, men sen lockade Erika med kladdkaka så jag trotsade min trötthet och åkte så klart dit och åt lite onyttigt :P Blev lite kortspel och skit snack också så klart :)

Nu när man väl är hemma igen och kan lägga sig så blev jag helt plötsligt jätte pigg :/ ¨
Fast blir nog sängen ändå snart och kika lite på Änglagård.. Blev idiotförklarad tidigare ikväll av älskling eftersom jag aldirg sett hela dom filmerna utan bara små snuttar här o där.. Så blev till att ladda ner båda två :P

Näe nu blir det iaf göra sig klar för sängen så kanske man lyckas sova lite så man kommer upp i tid imorrn :)

God natt!

Tisdag

 2010-08-10   22:46:10

Känner mej helt slut nu på kvällarna. Känns som det är fullt upp hela dagarna.

Igår blev det först vetrinär besök med alla valparna, aldrig mera att jag försöker mej på att åka någonstans med sex valpar igen! eller jo om jag får hjälp att få med mej alla :P Tog ett bra tag igår innan jag lyckades komma iväg, skulle först ut så Rossie fick göra ifrån sig vilket resulterade i att alla valparna smet ut också. Sen skulle man lyckas stoppa in tre valpar i varje kattbur och få dom att stanna kvar tills alla va inne. När jag väl kom upp till vetrinären fem min försent fick dom ställa iväg en bur med hundar för dom förde sånt liv :p Hans kom och bytte av mig tjugo över tio så jag fick åka till arbetsförmedlingen på infoträff sen var det bara att åka tillbaka till Hans och hjälpa han med alla valparna igen.

Efter vetrinären blev det till att handla lite sen hem direkt. Städa undan i "hund"rummet så vi kunde in med alla valpar igen. Mamma och pappa kom hit och hjälpte till att stapla veden som vi hade klyvt i söndags, sen blev det såklart lite kaffe och "bullar" efter det :)

Hann även med att städa hela huset igår också, vilket inte märks idag då det åter igen är ungefär 10kg grus inne på golvena :/ Inte alltid kul med djur, och absolut inte när det är blött ute och dom drar in extra med skit :(

Idag blev det först en sväng ner till syster B och prata skit en liten stund och efter det blev det en sväng till mamma och pappa :)

Väl hemma så blev det en promenad med Rossie och Fanny sen tyckte jag att jag förtjänade att titta lite film i skit vädret. slutade med att jag somna och sov nästan två timmar, så får se hur jag lyckas med att sova nu ikväll..
Fast det borde egentligen inte vara något problem eftersom jag och Hans har hållt på och klyvt och staplat lite ved nu ikväll :)

Och Mamma imorrn (onsdag) kan du mer än gärna få komma och hjälpa till igen ;)


Söndag

 2010-08-08   23:35:45
Har vart ganska fullt upp i helgen.

Fredag:30års fest för Maria

Lördag: Min kära moster klippte mej lite, direkt efter det blev det upp till Flugbo. Där var det tremänningsträff för Hans så vi blev några stycken som åt och drack gott och prata massa skit :) Vid tio drog jag och Hans vidare mot Kilafors för att hämta upp mamma, pappa, Bettan, Pelle, Elin och Hultan för att sen forsätta mot Bollnäs, Parken och Björn Rosenström.

Idag: Vaknade vid elva av att Stefan kom med traktorn och vedmaskinen. Hoppa upp ur i sängen i lite smått panik av att han var här och bara jag hemma. Efter ett snabbt samtal till Hans som var på jobbet så var Mats, Pontus och Björn här för att hjälpa till med veden. Fick undan bra mycket av den och imorrn kommer mamma och pappa hit och hjälper oss med att stapla den.
Var in till Bollnäs vid sextiden för att handla hem lite mat till alla djuren, hämtade även med mej Erika hem.
Så nu ikväll har det blivit några rundor chicago och vänd tia. Nyss kommit hem efter att ha skjutsat Erika till bollnäs igen och snott lite kattburar så jag kan frakta hundarna imorrn :P

Näe nu blir det läsa lite bloggar sen sova så man orkar upp imorrn då det blir besök hos vetrinären med valparna och direkt efter det arbetsförmedlingen..

God natt

Bilder

 2010-08-04   14:46:01

I brist på ork att skríva kommer lite bilder ist..







'














RSS 2.0