Träning

 2011-02-28   12:07:57
Träningen för den här veckan ser ut så här:

Måndag: Aquaaerobic 1tim
Tisdag: Zumba 1tim
Onsdag: -
Torsdag: Afropowerdance 1tim
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: Trappspring med tidningar :P

Lördag morgon

 2011-02-26   09:11:08
Halvsju bestämde dom två små att det var dags att slå upp dom små blå och väcka mig :/ Jag var såklart jätte trött eftersom jag inte van att kliva upp förns vid nio :P
Men nu har vi iaf hunnit titta på barnprogrammen och ätit frukost.. Gjorde även frukost på sängen till Hans men den står orörd :( Både jag och ungarna har försökt få upp han men ja han sover tungt :P

Näe nu ska jag ta o roa ungarna lite igen eller iaf försöka :P

Fredag

 2011-02-25   19:09:30
Var upp till Bollnäs idag på förmiddagen , skulle handla lite, in på arbetsförmedlingen och få lite papper ifyllda och sen hämta min lillebror. Skulle ringa han när jag var vi Torsberg, men smart som jag är så hade jag glömt telfon hemma :/ Så åkte till Hans farmor och låna telefon så lillebror visste att jag var på väg och vart jag skulle hämta han. När jag och R var inne på Ica så ringer lillasyster och frågar om hon får åka med hem villket hon såklart fick så bestämmer att vi ska mötas vid station om en kvart. Jag och R fixar klart det vi ska och åker sen till station och väntar på E, efter tio min ledsnar vi och åker en sväng på stan för att kolla om vi ser henne, men icke det.. och inte kunde vi ringa henne heller eftersom jag var utan telefon och R inte hade nå pengar på sin. Fick tag på henne till slut iaf och då har blondie gått till stadshusparkeringen fast vi sa att vi inte skulle komma dit :P Så ja ibland går det inte att ta miste på att vi är syskon ;)

vid lunch tid kom Emma och Fredrik hit med barnen. Vi åt lite och prata skit sen lämna dom barnen här för att få ett barnfritt dygn med lite egentid :)

Så idag har vi hunnit och åkt lite skoter och spark med dom. Dom ville åka pulka och eftersom vi inte har någon så fick en sopsäck duga :) Men det gick bra det också eftersom Hans hade kört upp ett spår med skotern :)

Nu ikväll har vi hunnit titta på skönheten och odjuret, ätit tacos och nu sitter E och V med en varsin skål chips och kollar pocahontas :)

Näe nu ska ja läsa lite bloggar sen göra pojkarna sällskap framför tvn :)

Afropowerdance

 2011-02-24   18:51:59
Ska snart dra iväg på ett pass med afropowerdance, eller nja snart o snart om en halvtimme typ :P
Så blir iaf två träningspass den här veckan eftersom ja var med mamma på aquacore i tisdags :)

Näe nu ska ja rota fram lite träningskläder :)

Scrapbooking

 2011-02-24   10:37:30

Någon som är intresserad av att köpa ett scrapbooking paket?
Är ca 20 mönstrade papper, ca 50 enfärgade papper, en del "stuv"bitar, 3böcker och 2tidningar, en väska att ha verktyg och dylikt i, en pappers skärare, ett stämpelalfabet i skumgummi, en linjal som river kanterna + en massa annat smått och gott.
Väldigt lite använt, det är värt ca 1700:- och jag vill 1000:- så bara säga till om ni är intresserade.

Vill ni ha lite fler och bättre bilder så fixar jag det också :)

 


Onsdag

 2011-02-23   22:51:04
Var ju som sagt iväg med Gösta till veterinären idag och toh bort kulorna på han. (emma det kosta 550:-) :p
var och hämta han vid lunch, han hade inte vaknat riktigt då så det fick han göra hemma istället.. Tyckte riktigt synd om han när han vakna, för stackarn kunde ju inte gå :( Såg ut som han var full.. Så idag har han vart lugn för ovanlighetens skull :)

Blev en sväng till Kilafors idag och lämna ett duntäcke på torkning eftersom vi inte har någon torktumlare.. Satt där en stund och prata lite skit innan det blev hem och fia mat eftersom jag hade bjudit upp Björn på middag, hade bjudit svärfar också men han avstod..

Näe nu ska jag gå o kolla NCIS innan det är dags för sängen för nu börjar ögolocken bli tunga...

God natt

Gösta

 2011-02-23   09:58:30

Har vart iväg med Gösta till vetrinären nu på morgonen.

Nu har jag ledsnat på att ha en fertil hankatt så nu ska kulorna bort :P


"Ny" mikro

 2011-02-22   17:47:07
Var till Djupa idag och hämtade hem en mikro.. Den vi haft tills nu la av i helgen, luckan har vart lite trixig att få upp men i lördags så gan den upp helt :( Men sån tur var hade Hans sin kvar i Djupa så var dit och tvinga Tobbe att dra fram den :) Eller nja ja tvinga han inte så mycket han var snäll och hjälpte mig :D Jag bara fråga var den stod :)

Så nu har vi en mikro iaf :D

Näe nu ska ja titta hur det går för Hans att steka pannkakor till mig...

Systerskap

 2011-02-22   10:22:27
av Katerina Janouch är den senaste boken jag läst..
Det är den andra i serien om Cecilia Lund och jag hade missat att det var en serie så jag läser första boken nu :P Men det går att läsa den endå om man inte orkar läsa första :P

Handlar iaf sagt om Cecilia Lund, som har fyra barn och jobbar som barnmorska. Det handlar om hur man som fyrabarns mamma försöker få livet att fungera fast vardagen rasat samman efter att hennes man varit otrogen.
Hon får råd från sina systrar, sin mamma och sina vänner om hur hon ska göra samtidigt som hon själv varken vet ut eller in.

Det handlar även om Cecilias systerdotter Alexandra som är runt 20år och är less på att det är killarna som "bestämmer" så hon och två kompisar försöker ta tag i det dom anser vara problemet.



haha oj blev nog lite rörigt att fatta det där, men sök på google eller nå så hittar ni bättre förklaring av handligen :P

Men som sagt jag tycker boken va bra och att man lätt kan läsa den innan man läst första. Men jag blev ju såklart nyfiken om vad som hänt i första för dom tar upp det lite då o då :) Så ett litet tips är ju att läs de först pm ni inte vill bli nyfiken.

Ny vecka...

 2011-02-21   22:59:26
Nu är det en ny vecka igen.. känns som tiden bara springer iväg.. Helgen blev väll inte riktigt som planerat.. I fredags umgicks jag med Erika halva dagen :)

I lördags var jag och älsklingen hem till Emma och Fredrik och umgicks lite, även Elin och Sebastian var med :)
Vi käkade lite mat och spelade lite mario party, vid halv elva åkte jag och älsklingen hem eftersom jag skulle jobba natten och han igår..

Men ja sa ju att helgen inte blev som ja tänkte mig, hade bjudit in mig själv på middag hos mamma och pappa igår vilket jag fick skippa eftersom jag började kräkas när jag vaknade vid två tiden :( så igår var jag liggandes i sängen hela dagen, eller nja blev ju några besök på toa och sen försökte jag spela bingolotto men somna efter halva programmet :p

Men idag har jag varit uppe på benen iallafall :D Har varit mycket piggare och hungrig som en gnu, känts som man inte ätit på en vecka ungefär :/ Men har iag lyckats äta och fått behållt allt :) Inte så kul att läsa om kanske, men har ni träffat mig senaste dagarna så ni väll skylla på mig om ni åker på något :P

Näe nu ska jag ta och kolla lite tv innan det är dags för sängen..

God natt

Torsdag

 2011-02-17   16:54:05
Var på ombesiktning med min pärla idag, och nu gick den tack och lov igenom :D

Sen blev det hem och röja undan lite snabbt för Emma och Fredrik med barn var på väg hit.
Vi fixade i ordning lite korvstroganoff och ris :) Sen har vi pratat lite skit, fikat och tittat barnfilm :P Målade även Eltons naglar så nu är han fin igen :P haha..

Näe nu ska jag och plocka i diskmaskinen lite för snart kommer mamma hit så jag ska hjälpa henne med håret lite :)

Onsdag

 2011-02-16   10:53:07
Igår var det ganska lugnt hela dagen. Åkte och hämta Hans när han sluta jobbet sen drog vi till Djupa och gratta svärmor eftersom hon fyllde år i måndags :)
Väl hemma blev det mat och film innan jag skulle iväg och träna.. Eller jag stack lite tidgare eftersom jag skulle in på stan och köpa en almanacka och fixa mitt minneskort till kameran. Lyckades göra bra köp på almanackan iaf, den skulle ha kostat hundra kronor men betala bara 35 när alla rabbat var borttagen :)

Som sagt var ju träning på schemat igår, provade aquacore för första gången. Var helt okej, men så mycket situps vi gjorde var det länge sen jag gjorde :P Trodde jag skulle ha träningsvärk idag men icke, kan röra mig smärtfritt :D

Idag ska jag jag nog leta fram lite varma kläder o ta en promenad i kylan.. Är ju så sjukt kallt ute, fast iofs idag är det ju varmare än dom senaste tre dagarna :P

Näe nu ska jag slänga i mig lite frukost iaf :)

Naglar

 2011-02-14   16:46:45
Jag har äntligen lyckats sparat ut mina naglar och fått lite längd på dom.. Synd bara att jag lyckats bryta av några av dom..Dum som jag är vägrar jag klippa av dom andra :P Är ju som sagt inte van med långa naglar.. Är lite jobbigt att skriva medelande på telefon eftersom naglarna är ivägen...  Sen har jag ett litet tips om man är som mig och har mjuka naglar som går av och skivar sig, finns en "olja" från Mavala som man stryker på tippen för att undvika det. Det har fungerat kanon bra för mig :) Och är mig som mig och skakig på handen och aldrig lyckas få till det med franskmanikyr så finns det en manikyr penna från Depend som är jätte bra :D


Mango

 2011-02-14   16:39:27
Hittade en ny choklad från marabou idag när jag var och handla, och ja självklart var jag tvungen att köpa den ;)
Har inte riktigt bestämt mig än vad jag tycker om den, men den var frisk och kan mycket väl bli en favorit..





Måndag

 2011-02-14   16:16:56
Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. Inte hänt så mycket som vanligt..

Ikväll är det iallafall dags för träning igen :) Blir vattenaerobics ikväll som vanligt på måndagarna :)

Var upp och träffade min handläggare på arbetsförmedlingen idag, har fått en ny igen. Men hon verkade vettig och trevlig iaf. Så nu ska jag söka lite praktiker och hoppas att jag får en, fick lite tips på vart jag kan söka.

Näe nu ska jag slänga ihop lite saker till ikväll..

Testpilot :)

 2011-02-01   21:28:12
Jag har ansökt om att få bli testpilot till Life sportdryck, skulle du också vilja testa det så gå in på:
http://smartsontestpilot.se/life/bli-testpilot/

du kanske är en av dom som blir utvald :)

Pizza

 2011-02-01   21:26:11
Jag har anmält mig till att få vara testpilot för Dr. Oetkers nya pizza. Så får se om man blir utvald till att få prova.

Vill du också få chansen att bli utvald till att prova gå in på
http://smartsontestpilot.se/tradizionale/bli-testpilot/




http://www.youtube.com/watch?v=duXjBiSglaM

Pizza

 2011-02-01   21:26:10
Jag har anmält mig till att få vara testpilot för Dr. Oetkers nya pizza. Så får se om man blir utvald till att få prova.

Vill du också få chansen att bli utvald till att prova gå in på
http://smartsontestpilot.se/tradizionale/bli-testpilot/




http://www.youtube.com/watch?v=duXjBiSglaM