Höjdrädd

 2009-04-21   12:36:06
Har nyss kommit in efter att ha klättrat på en stege :S jag som är höjdrädd, men det gick iaf..
Skulle vara snäll o hjälpa pappa att plocka undan på altan o det resulterade i att ja skulle plocka ner en ljusslinga som satt fast i stupröret. Tyckte ja var smart som tog ungarnas stege till studsmattan, men den var tyvär lite för kort så ja nådde inte. Så det var bara att plocka fram den större stegen o klättra. Fattar egentligen inte varför man är rädd för höjder, var ju iaf inte det förr.. Ta som när man vart på tex. grönan när man var mindre då tyckte ja det var skit kul att åka berg och dalbanan, nu gruvar ja mig som fan för att åka den för att den är för hög (?!) haha :p 
aja nog om allt prat om höjder, nu ska ja ut igen o hjälpa pappa lite för nu är det iaf inget som jag behöver en stege till för att göra nå :)  

happ

 2009-04-20   21:26:34

Funderar ganska starkt på att lägga ner det hära nu. Verkar ändå som om ingen läser o man får aldrig nå kommentarer.

så tar en paus nu iaf så får ja se om det blir nå mer skrivande sen...


Bilder

 2009-04-13   13:12:22

Elton


Elton och Savannah


Rossie


Erika


Lukas


Savannah


Fanny

På Elins begäran

 2009-04-13   00:33:05

Fått en begäran av Elin att jag skulle blogga så hon har lite att läsa imorrn när hon mår dåligt.
Inte orkat bloggat på länge o har inte haft något vettigt att skriva så då har ja struntat i det.

Igår började kvällen med grillning hemma hos syster och Fredrik. Underbart gott var det, grillspätt och päron cider :D Blev där till typ sju då jag begav mig ner till Ullström. Möttes av att Elin sprang runt i morgonrock och försökte göra sig i ordning för kvällen. Så jag bänka mig i soffan och kika på ballar av stål med med Micke. Efter bara en liten stund anslöt sig även Pelle och Peter till oss, kika åter igen på ballar av stål då Micke hade hittat nårgra roliga klipp :) Begav oss sen iväg till Hallman för att kolla in hur han bor och forsätta festandet där. Blev sittandes där ca en timme och prata en massa skit innan vi drog upp till krogen då alla sagt att det skulle vara världens kö vid halvtio. Det var riktigt överdrivet för det var typ 15pers där inne när vi kom, sen var det rena rånet att gå in med, 120:- och det var det fan inte värt. Visst träffade en hel del trevligt folk. Men lite väl mkt för att gå in på Tranan.

Och eftersom Elin sa att jag skulle skriva lite om henne med så kan ja ju tala om att när ja träffa henne där inne var hon inte i det nyktraste tillståndet :p  Men hon bevisa iaf att man kunde dansa för hon var med upp på dansgolvet :)

Vid ett försvann alla jag kännde till MAX så typ tio min senare begav jag mig också dit. Hände en del saker där som ja inte tar upp här. Men kan iaf tacka Hultan för maten, de satt väldigt fint med en hamburgare :)

Sen forsatte min promenad till Statoil där min lillebror var undebar och hämta oss :)

Dagen idag har bara varit lugn, tog en promenad hem till Bettan och Pelle. Så jag var social med Pelle och ungarna ett antal timmar. Eller jag o Pelle prata skit och ungarna sprang runt och lekte en massa i den underbara vår solen :)

Näe nu blir det nog sängen snart för det så oerhört tråkigt att sitta och göra alla värdelösa test på facebook nu..

Hoppas läsningen duger Elin ;)

Go natt


En liten krabat :)

 2009-04-06   06:23:55


Grattis till syster o Fredrik som fick den här söta killen i natt :D



RSS 2.0