Året som gått

 2009-12-30   10:47:15

skulle skriva om året som gått, hade skrivit världens novell men eftersom min dator får nå fel ganska ofta så försvann allting och jag orkar inte skriva om det.

Men kan ju göra en summering om allt lite kort.

Har hunnit med  att flytta två (tre/fyra) gånger i år. Blivit arbetslös igen, jobbat lite extra nu och då. Börjat plugga igen. Umgåtts med nära och kära. Så kan man nog summera mitt år 2009.

Har även varit ganska mycket känslor som surrat runt det här året. Allt har kanske verkat omöjligt och knepigt i början men nu har nog allt fått en rätsida :)



Nu till något helt annat. Gårdags kvällen spenderades ute i Åsveden, eller det är ju inte bara gårdagskvällen som spenderades där. Tills på måndag kommer jag och Hans spendera den största delen av tiden hemma hos Dan o Maggan. Jag vet att jag har en lägenhet men varken jag eller Hans trivs i den så då har vi intagit Dan o Maggans hus ist :p
Gårdagen bestod i i största del av att bära saker. Hans håller på ett flytta så blev till att hjälpa han att bära grejer. Efter att ha burit klart alla saker och lämnat tillbaka släpvagn blev det ut till Åsveden och laga mat. Jag och Hans åt tacos medans Dan,Maggan och Pontus fick titta på :P Efter maten blev det frågesport :) Tror nog vi satt uppe till halv tolv och körde det :P Tror vi hann med fyra rundor, skulle skrattas en hel del medans vi läste frågorna. Blev en hel del fel läsningar :P

Nu får jag tydligen inte sitta här längre för nu ska jag o Hans bege oss upp till huset o leta rätt på lite kläder :)

Snö :)

 2009-12-16   22:18:04
Äntligen har snön kommit :) Allt blir så mycket ljusare och mysigare ute nu. Tråkiga med snön är man måste skotta och borsta rent bilen. Sen att det blir så fruktansvärt halt på vägarna. 

Just nu ligger ja i lillasysters säng som ja snott i några timmar, kände inte alls för att åka upp till en tom lägenhet i Bollnäs för att sova några timmar och sen tillbaka till Kilafors för att jobba igen. Kan ju bespara mig lite från att åka på dom hala vägarna. Räcker med att ja ska köra nästan 10mil i natt..
Imorrn när det är färdig jobbat blir det att sno soffan hos mamma o pappa en sväng sen när ja vaknar blir det ut till Åsveden för jag o Hans ska ut o promenera lite med hundarna :)

Kände mig lite duktig idag med då ja drog iväg till simhallen halv elva o simma lite drygt en timme med Johan.. Eller nja blev inte riktigt en timme för min del då mitt knö tyckte det var för enformigt och ville låsa sig :S men blev iaf en lite simtur, hann även med att sola i high tech solariet och basta lite :)

Näe nu blir det kika lite wallander o försöka vila en stund så man orkar upp om några timmar :)

Onsdag

 2009-12-09   00:40:29
I måndags var det exakt fyra år sen jag stod utanför folkan och var helt överlycklig. Jag fick då min lapp i handen om att jag hade fixat körkortet :) Den lyckan jag kände då kan man nog inte beskriva med ord. Kändes som en enorm lättnad av att man äntligen hade klarat det :D

Igår/idag var det tisdags mys som gällde med älsklingen. Var iväg till Arbrå på bio och såg Luftslottet som sprängdes. Filmen var lika bra som andra två och helt klart värt att se på bio. Fast jag blev som vanligt ganska rastlös av att sitta stilla i över två timmar men det gick bra iaf :)
Kanske lyckas lura med söt på bio nån mera gång iaf :)

Idag eller ja i natt heter det väll egentligen så ska ja åter igen ut och jobba lite. Håller på att lära mej ännu en ny sträcka den hära veckan :) Fast inte klagar ja på det, betyder ju bara att ja har lite mera chans till att få jobba och de tycker både jag och min plånbok om :)

Näe nu ska ja gå o mobbas lite med hjärtat om att han förlora ett vad vi hade och blev skyldig migg 200:- :) ibland är det iaf tur att man kan hålla tyst i sex timmar :P

Näe som sagt lite mobbning nu innan man ska iväg och jobba igen :)


Bye!

Fredag

 2009-12-04   21:59:14

Ja ibland slutar man aldrig förvånas. Att så lång tid kan ta slut på så kort tid. Vet inte hur ja ska försöka förklara det hela för att ni ska förstå. Vill inte kasta skit på någon.

Men det hela börja egentligen med en ganska liten sak, och trött och slut som ja va så blev ja ganska less.
Försökte förklara hur ja kände med alltihopa och jag accepterade även vad motparten sa. Vart ganska lugnt och vi pratade líte igen. Sen kom en annan persson och la sig i och då drogs även det gamla upp igen och sen dess har inget sagts mellan oss. Men tydligen så bettyde all tid inget för den här personen. All kontakt är tydligen bruten nu, vilket jag tycker är synd. Har vart mig väldigt nära hjärtat och betytt så oerhört mycket och gör det fortfarande fast det blev som det blev. Men tydligen betyder inte jag ett skit för den personen då den sagt upp all kontakt med mej och även fått andra personer att också göra det.

Blev ganska knepigt att förstå säkert men vet inte hur ja ska skriva utan att utlämna den personen.
Men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite, och då fick det blev som det blev nu.


Nu ska jag ut och gå med Fanny en sväng och försöka rensa bort lite tankar.


Kyla

 2009-12-03   10:02:44

Äntligen känns det som om vintern är här.
Alldeles vitt av all frost, fast det blir ännu mysigare när snön kommer.
Kvällspromenaden med Fanny igår var alldeles underbar :)
Gnistra för fullt av all forst och månen lyste för fullt.
Helt underbart, skulle inte ha viljat bytt det för något annat.


Nu ska ja försöka komma på något vettigt att göra idag så man inte ligegr vid datorn hela dagen..




RSS 2.0