Underbart

 2010-10-20   21:01:14
Det är sånna kvällar som ikväll som man verkligen förstår hur mycket man egentligen älskar bo som man gör.
Stjärnklart, fullmåne, vitt på backen och alldeles ljust ute.
Finns inget finare, skulle inte byta det mot något just nu.

Nu ska jag krypa ned i varmt bad och massa ljus och fortsätta njuta av denna känsla.

Tävling

 2010-10-16   23:31:10
Är med och tävlar om denna klocka hos http://ljuvligtlantligt.blogspot.com/2010/09/utlottning.html


Tävling

 2010-10-16   23:23:31
Är med och tävlar om ett armband hos http://pemmelpy.blogspot.com/2010/10/handgjord-tavling.html


Tvätt..

 2010-10-12   02:52:11
Är så fruktansvärt tråkigt att tvätta.. eller lägga in tvätten och trycka igång maskinen går bra, men sen att hänga den och vika in den.. Det finns inget tråkigare! Tittar man i min tvättstuga förstår man verkligen hur mycket jag ogillar att tvätta, har inte bara ett berg med tvätt utan snarare tre fyra stycken. Man skulle kunna tro att det är tio personer och inte två personers kläder! Fast iofs är det mycket handdukar och sängkläder, det tar ju sin lilla plats.

Har det så underbart roligt att en av katterna inte vill gå på lådan :/ Så igår vaknade Hans av att det var alldeles blött på hans sida av sängen :S Så var bara att slita ut alla sängkläder igen! Så nu ska jag försöka list ut vilken av dom tre det är men jag har redan mina misstankar på vem av dom det är. Men sen ska man lyckas bevisa det för Hans också! Det pekar mest mot att det är Moa, känns hårt att behöva  veta att man kanske måste göra sig av med henne. Världens goaste och mysigaste katt, men tyvär har hon kissat inne sen vi fick henne.

Har en sambo som tar det lite hårdare för han vägrar inse att det är hon utan skyller på att de kan vara någon av dom andra. Men när det bara varit hon som varit inne så tycker inte jag att det finns så mycket att fundera på.

Och ni som tycker jag låter grym när jag skriver så här, så jag kan lova att jag inte alls tycker det känns bra som det är just nu. Jag har inte alls varit någon kattmänniska förut, men våra katter är helt underbart goa och man får leta länge innan man hittar så fina o goa katter. Men som sagt inte alls kul när man får byta sängkläder var och varannan dag pga att katten pinkar där :S

Näe nu ska jag ner och kolla om det brinner i pannan och även se hur lång tid det är kvar på tvätten i maskinen.


Måndag

 2010-10-11   22:42:18
Inte alls gjort mycket idag, typ suttit framför datorn hela dagen :P Eller nja Maggan var ju hit och drack kaffe med mig en sväng :D Sen tog jag och Pricken en promenad till Åke för att visa upp han för Hans jaktlag :) Så har vi tur får han snart flytta :)

Nu ikväll blev det egengjord pizza :) Fast lite fusk blev det för köpte färdig deg :P

Har även fått skit ont i tandköttet nu ikväll :/ Snullnat upp hur mycket som hellst vid två tänder och kan knappt röra vid den sidan av munnen :s skulle tro att det är någon inflammation, får väll se om det går över om nån dag annars är det väll bara till att tömma spargrisen och åka till tandläkarn :S
Näe nu ska jag nörda lite mer på facebook innan det är dags att inta soffan med alla katterna :)

Go'natt

Gräsänka..

 2010-10-10   19:18:53
Idag drog Hans iväg till stugan för att jaga i veckan, så nu är man gräsänka tills på onsdag eller torsdag. Fast han kanske skulle komma hem nån dag :)

Inte orkat uppdaterat på länge och har ingen lust nu heller, så får blir lite bilder ist :)

















RSS 2.0