Tisdag

 2010-01-26   13:08:16

Igår blev det tidig morgon för mej. Klev upp vid åtta, vilket iofs inte är så tidigt men eftersom jag somna vid fyra så kändes det väldigt tidigt. Begav mig ner till svärfar för att åka med han till Bollnäs. När Hans slutade jobba åkte vi och handla lite sen begav vi oss till Granberg. Skulle dit o hämta en katt och blev nog kvar där i tre timmar. Fikade och prata massa skit och bekanta oss med katten lite. Jag blev inte kvar hemma så länge utan skulle till Kilafors och hämta min plånbok som syster oturligt nog hade med sig till Bollnäs. Så det blev till att jag åkte hem igen efter att ha lånat pengar av lillebror så jag kunde handla det vi glömt tidigare på dan.

Jag o älskling la oss för att kika på en film och jag somna nog efter typ 30min och vaknade två timmar senare :p Jag tyckte jag vakna lagomt för att gå ner till Maggan att kolla på halv åtta hos mig, men skippade det eftersom söt hade fixat i ordning ett varmt bad åt mej :)

Blev däremot en promenad ner till Maggan senare på kvällen för att puss lite på Rossie och Svante. Blev lite skitsnack med Maggan också :)

Idag händer inte så mycket, ska göra ett nytt försök att hämta min plånbok i Kilafors sen ikväll blir det ner till svärfar och kika tv :)


Grattis storebror!

 2010-01-25   08:51:48


Söndag

 2010-01-25   00:59:39
eller ja måndag är det väll egentligen eftersom klockan är efter tolv.. Ligger och försöker sova men är omöjligt då jag är alldeles för pigg för det. Funderar nästan på att kliva upp och fixa disken så jag slipper det imorrn...

Kan ju dra lite om vad som hänt i veckan. Måndag och tisdag var det bara lugnt, hemma och fixade lite och kvällarna spenderades hos Dan o Maggan framför tv'n :p

Onsdagen drog jag med mig Emma till Valbo och IKEA. Hans och Fredrik fick vara hemma med ungar och hund :p
Blev som sagt IKEA för att ordna ben till ett bord och en bokhylla, blev även en del små saker som behövdes. Efter IKEA hoppade vi köpis och åkte till Jula, Citygross och Biltema istället. Blev lite smått och gått därifrån också..

Torsdagen blev det Bollnäs en sväng o handla lite små saker sen efter det blev det även Kilafors en sväng. Kvällen spenderades framför tv'n hos Dan och Maggan, eller ja fram till typ halv nio eller nå sånt iaf :p
Var även upp till Bollnäs för att hämta Hans från jobbet, blev av med en nyckel, en soffa och typ 600:- fattigare :/
Skulle in i min lägenhet och hämta en sak, lämnade nyckeln i dörren (dum som jag var) och när jag kommer ut och ska låsa var den borta. Men lite tur i oturen var det, för det var inte nyckelknippan med alla nycklar utan den med enbart extra nyckeln till lägenheten. Hämtade Hans efter att jag hittat en nyckel att låsa med och tog med han för att titta om jag förlagt mig nyckeln någonstans, men icke. Istället hade nån idiot vart in i lägenheten! Ringde och polisanmälde det hela och ringde även så jouren fick komma och byta lås åt mej. När vi fixat allt det upptäckte ja att dom som vart in i lägenheten hade snott soffan min :S Var iallafall tur att jag hade flyttat allt av värde i princip..

Fredagen blev det åter Bollnäs en sväng, fixade lite ärenden på stan på fm och sen på em var ja och syster och leta lite småsaker till huset igen :p
Kvällen spenderades åter igen hos Dan och Maggan med tv och film :)
Igår var jag till bror och sa grattis och fikade lite :) Direkt efter det blev det hem och vara social då vi hade bjudit hit Marianne,Björn och Amanda på middag. Även Dan o Maggan kikade förbi sen en sväng med lite glass och bär till efterrätt :) Jag lyckades även övertala Dan att han skulle koppla in diskmaskinen, kör med teorin att om man är en pappa ska man kunna saker så då måste ju Dan bevisa för mej att han kan ;)
Inkopplingen av maskinen lyckades bra, men dessvärre gick diskningen sämre. Slutade med att jag fick stå med en skål och tömma vatten ur maskinen och sen stå och torka massa vatten från golvet. Maskinen var tydligen trasig och tömde inte ur vattnet. Så nu står den ute och ser fin?! ut. :p
Men om någon dag får vi hem en ny diskmaskin :D Tack så jätte mycket för det underbara Dan o Maggan!

Idag var jag ner till Kilafors och hämta Natalie. Så idag har vi hängt lite tvätt, bakat, åkt spark till Dan o Maggan, vart till Åke och hälsat på hästarna, blev även lite fika när Pelle och Lukas kom.
Medans dom gjorde sig klar för att åka kom Dan, Maggan och Amanda hit. Jag hade lovat att bjuda på pizza. Så blev att fixa till dom medans Maggan fixade disken :)

Efter mat och massa prat här hemma begav vi oss hem till Dan o Maggan. Jag o Amanda sorterade ett hyllplan med böcker åt Maggan.
Sen dök Amalia upp så då blev det lite spel innan vi skulle titta på en annan del av köping och efter det johan falk filmen :)

Nu känns det som jag skrivit en hel novell, men fick lite pikar om att ja skrev så sällan så nu blev det mycket på en gång istället. Men nu ska jag iallafall lägga ner och leta rätt på en datasladd sen får vi se omd et blir diska eller sova :p

Lite ordning...

 2010-01-13   18:21:54
i allt kaos.. Så kan man väll beskriva hur det är just nu. Lyckats fått lite ordning i huset nu :) Har en del saker kvar i kartonger som står lite överallt. Men måste skaffa en bokhylla så vi får upp mina böcker och sen en byrå eller nå o lägga lite saker i. Men nästa vecka blir det IKEA med syster, ska ner och köpa ben till en borsskiva och en hylla och en lampa sen kanske det blir nå annat litet som behövs hem. Får ta lite i taget nu, blir att fixa i ordning mera sen när ja lyckats fått ett jobb och får in en riktig inkomst igen. Som det är just nu drar ja inte in så många kronor. Men det blir nog bra till slut iaf :)

Idag blev det en sväng på badhuset med syster, simmade en stund sen blev det lite solning efteråt. Har även hunnit med en promenad med Maggan och hundarna :)
Näe nu ska jag fixa undan lite här hemma innan jag ska ner till Maggan och kika lite tv..

4 januari

 2010-01-04   23:58:37
Nu är det första natten av förhoppningsvis väldigt många i huset :) Hållt på och fixat hela dagen känns det som. Mycket kvar att göra men har i alla fall fått i ordning så vi kan sova. Ska fortsätta o hämta saker och ställa iordning imorrn..

Nu blir det sängen så man orkar upp imorrn igen :)



RSS 2.0