Känslor..

 2010-06-22   22:35:27
Det är något jag haft mycket av dom senaste dagarna.. Både bra och dåliga.
Men som det känns nu är det mest bara bra :)
Får hoppas att allt löser sig till det bästa nu efter dom beslut jag tagit.

Fick sex små drevervalpar i lördags iallafall :) Just nu är dom bara ful och ser ut som små råttor men får det gå nån vecka kommer man nog bli hel kär i dom ;)

Tänkte försöka knåpa ihop lite om allt som hänt i helgen men det får bli vid ett senare tillfälle ska kika film o hålla koll på valparna nu ja :)

Torsdag

 2010-06-10   12:17:10

Senaste veckan har det vart ganska fullt upp hela tiden.. Hade huvudvärk nästan hela förra veckan, ner till HC o kollade upp va de kunde vara, iväg till optikern o kolla om det hade med synen att göra. Enda dom kunde komma på är att jag sitter mer vid datorn nu än förr. Så nu ska dom inte bara fixa linser åt mej utan det blir nog så att jag måste ha nya glasögon också :/ Torsdag förra veckan bagav vi oss ner till Forshaga för att kika när Pontus skulle ta studenten. Blev lite flytt och urstädning när vi kom ner dit, eller jag, Hans, Björn och Pontus stod mest och titta på medans dom andra skötte allt :P Sen på kvällen blev det pizza och iväg och titta när Pontus och hans kompisar spelade lite vollyboll. Blev inte kvar så länge eftersom det blev kallt och fullt med mygg.
På fredagen drog typ alla till kyrkan för att kolla när alla studenter var där, jag, Hans och Björn stannade på vandrarhemmet och tog sovmorgon :) När vi äntligen kom iväg till skolan blev det Kaffe/Saft och tårta i väntan på att alla studenter skulle komma utspringandes. Sen när alla sa hejdå och allt som här till passade Hans på att prata lite med sina gamla lärare så jag o Dan haka på för att slippa allt folk :P haha..
Lördagen spenderades hos Svärfar och Maggan där det blev studentfest för Pontus, blev massa gott fika. Jag, Hans och "gamlingarna" ;) blev kvar medans dom andra drog iväg för att förfesta. Efter en hel del övervägande med lite folk slutade det med att jag också drog iväg ut på krogen. Hyfsat med folk, men såg inte så många man känner :P

Söndags blev det slappa hela dan nästan, eller var till Kilafors en sväng...

Måndags blev det åter igen jobb hela dagen.
Tisdags blev det också jobba, eller ja efter två timmar åkte jag hem eftersom jag började få feber :/ Så hela tisdagskvällen låg jag och svettades och frös om vartannat :/
Igår var jag lite piggare, trodde jag iaf. Gjorde jag minsta lilla var jag helt slut sen. Blev en snabb sväng till Bollnäs iaf för att köpa studentpresent till Tobbe och hämta grejer hos Joan. Åkte via Kilafors när vi skulle hem och var inte till Flink's och fixa så snart får vi förhoppningsvis tvkanaler :D Blev även ett stopp hos mamma o pappa för att hämta lite kompostgaller.

Känns som det här blev en helt meningslös novell med massa onödigt skit :P Men nu vet ni va gjort senaste veckan iaf :P hahah...

Nu blir det lägga sig och vila ett tag så jag orkar åka iväg till Tobbe senare och fira han lite :)


Barnfabrik?

 2010-06-01   08:33:28
Nästan så man skulle kunna tro att det är det här just nu. Moa fick fyra ungar för en vecka sen och nu ska Rossie få valpar. Blev ganska förvånad i söndags när jag gick ut till henne hon var skit tjock! Var ut till henne i början på förra veckan och då var hon inte alls lika tjock, syntes inte nå på henne att hon var dräktig. Så nu väntar vi bara på att det ska ploppa ut lite valpar från henne. Har inte en aning när dom kommer heller, men skulle tippa på allt från och två veckor framåt. Har för mej att Svante hoppa in till henne bara någon vecka innan Moa fick sina ungar.

Näe nu ska jag gå o lägga mej en stund igen och se om min envisa huvudvärk vill släppa någon gång.



RSS 2.0