Undra om man ska orka...

 2010-09-22   09:49:18
åka upp till sporthallen och simma lite nu direkt på morgonen.. Skulle vara skönt att ha det gjrot så slipper man senare idag.. Försöker få tag på Linda nu för att se om hon är vaken och ska med :)

För övrigt är det helt underbart väder idag, lite kallt men solen skiner ialla fall från en blå himmel :)

Igår blev det ju som sagt vattengympa med mamma, tror jag skippar tisdagar på det i fortsättningen. VarMisstänkte att det bara skulle vara tanter där och det var de och inget tempo alls. Så får bli måndagar och torsdagar ist :)
Eftersom det inte kändes som man gjorde något igår så tvingade jag med mig Linda ut på en promenad i drygt en timme. Så underbart skönt det kändes sen när man kom hem :)

Näe stoppa i mig lite frukost nu sen tvinga med Linda att simma :D

Tisdag..

 2010-09-21   11:20:57
Var ju som sagt iväg på aqua aerobics med mamma igår, eftersom jag är extremt otränad så var det skitjobbigt :P Men skönt när man väl var klar :) Trodde jag skulle ha världens träningsvärk idag, men känner inte av nå alls :D SÅ idag blir det ner till Kilafors och köra lite också :)

Näe om man skulle orka städa lite kanske?

Nu ska det blir ändring...

 2010-09-20   10:58:31
Eller iaf försök till ändring... Har precis bokat två pass till vattengympa, ett pass vattenaerobic ikväll i Bollnäs ooch ett imorrn i Kilafors :) Ska släpa med mamma på det och på onsdag ska jag försöka släpa med Linda att simma lite :) Sen ska jag försöka börja komma ut på promenader varje dag igen... Ska försöka få bort något extra kilo nu så man kanske kommer i kläderna igen och slipper köpa en massa nya kläder..


Beach 2010, vad va det? Har satsar man på beach 2011 ;)

Ja jag vet...

 2010-09-13   18:49:46
jag är kass på att uppdatera :P Men har inte haft nå att skriva om känns det som.
I fredags när jag äntligen var ledig så blev det en sväng till Bollnäs. Drog med Tessan och solade lite och sen blev det chicago och vänd tia med henne och Linnéa. Klockan var nog närmare ett innan jag kom hem :p

På lördagen var det till att kliva upp strax före nio för då var det dax för marknad i Hudik med Elin, Emma, Fredrik och barnen. Mysigt att komma iväg på en marknad man inte varit på förr. Blev lite smått och gott handlat, ett par leggings, ett linne, korv, 14 par strumopor och fem klockor :)

Igår var det mest bara lugnt sov lääänge sen blev det en tur i skogen med mamma och pappa :)

Idag blev det en sväng till Bollnäs på morron sen vidare till Kilafors och plocka upp Fredrik och grabbarna.. Åkte hem hit fika och laga lite lunch. Emma kom förbi en sväng så vi tog en liten promenad i skogen innan det var dax för fika igen och sen för dom att åka hem..

Nu har jag nyss kommit hem från mamma o pappa, tvingade dom att bjuda på middag när jag var dit och lämna bilstolar :p

Näe om man kanske skulle ta en liten dans med snabeldraken innan det blir allt för mycket bra på tv :)
Haha jag duschade Gösta igår :P


Peltis idag :)


Mina klockor jag köpte :)



Älskling och Gösta myser framför en film <3

Söndag

 2010-09-05   23:15:27
Ojoj jag som var så duktig och skrev ett tag har inte skrivit nå på två veckor nu :P Tänkt flera ggr att jag ska uppdatera men har inte alls orkat gjort det...
Har iaf inte hänt så mkt dom senaste veckorna, jobbar lite just nu så känns som det enda man gör är att sova, äta och jobbar :P

Ne nu har ni iaf fått ett livstecken från mig nu blir det sängen en liten stund innan det är dax att kliva upp och jobba igen :)

Valpar

 2010-09-05   23:12:38















RSS 2.0