Tisdag

 2010-05-18   14:55:29
Blev en sväng till Gävle och vårruset igår. Eftersom min kondition ligger på noll så gick jag med Mamma och Marie. Var skönt att komma iväg och nu känner man sig lite mer peppad till att röra sig lite mera så man kanske kan jogga lite nästa år. Införskaffade mig även ett par träningsbyxor och en tröja, var halva priset på det så passade på :) Så nu har man ännu en andledning att börja träna lite.

Igår så spenderade jag ett antal timmar hos Dan och Maggan. Satt och höll Maggan sällskap när hon fixa i ordning sitt morotsland :) Höll på att krevera i värmen så åkte hem o hämta bikiniöverdelen för att få lite färg tänkte ja. Och jag kan lova att det fick jag, såg ut som en kräfta igår kväll när jag kom hem :/ Men idag är jag inte lika röd iaf :)

Näe nu ska jag nog åka till Kilafors en sväng och lämna lite grejer..

Lördag

 2010-05-15   11:55:34
Har egentligen hur mycket som hellst att göra här hemma nu men har ingen som hellst ork eller lust till det. Behöver städa och tvätta, ut o kratta lite, fixa i växthuset, ja listan ute kan göras hur lång som hellst och den kan den inne också.. Men ska försöka orka ta tag i städningen snart. Måste äta lite frukost/lunch först :P

Näe nu blir det mat så jag kanske kommer igång idag.


Fanny på utflykt...

 2010-05-13   19:43:29
Som det står i rubriken var Fanny på utflykt idag. Hon fick nog helt enkelt nog av inte kunna vara inne för Moa och att hon inte våga vara ute eftersom Hans såga ner ett träd. Så hon tog helt enkelt saken i egna händer idag och tog en promenad/springtur ner till Dan och Maggan!
Skulle ut och hänga tvätt idag och fråga Hans vart Fanny va, han trodde hon var bland träden 50m ifrån han så tänkte inte mer på det utan började hänga tvätten istället. Mitt i mitt hängande ringde Maggan och tala om Fanny var hemma hos dom.. Så var bara fixa klart tvätten sen blev det cyklen ner till dom för att hämta hem henne. Stannade kvar en stund och prata lite skit och fika också :)

Väl hemma igen plantera jag lite blommor jag fick igår, blev lite planterat i växthuset när jag ändå höll på . Har även tagit undan några av alla lövhögar och krattat lite mera ute. Ska kratta mer i helgen om vädret och tiden tillåter det :)

Näe nu ska jag dra fram snabeldraken och fixa undan lite inne också.

Gillestugan..

 2010-05-12   00:07:32

Har lyckats fått lite ordning i den nu ikväll :) Var till syster och Fredrik idag och fick låna soffa, tack så jätte mycket för det :)
Så nu ikväll har vi rensat lite i källaren, eller ja gillestugan rättare sagt. Imorrn bitti blir det ner i "snickeri" delen och rensa ur det sista som ska till tippen. Blir en sväng och lämna skräp imorrn innan vi lämnar tillbaka vagnen till pappa..
Var till Maggan idag och stal ett skrivbord :) Så nu kan ja äntligen sitta vid internet utan problem, slipper sitta på golvet iaf :)

Näe nu har fått lite uppdatering om vad som hänt idag, nu blir det sängen så jag orkar upp i skaplig tid imorrn.

Ska mysa ner mig i sängen med Gullan och kramas lite tills älskling kommer o kikar lite film med mig :)


Inte det lättaste....

 2010-05-11   10:39:44
att ha Fanny, Gullan och Moa i samma hus just nu. Moa ska promt springa upp från källaren och mota bort Fanny och Gullan fast dom inte ens är där nere. Igår kväll sluta det med slagsmål mellan Moa och Gullan :/ Gullan kom in med en skadad tass. Vet inte vad hon lyckas med, såg att hon halta så jag tog upp henne och kolla lite och såg ett sår. Jag försökte tvätta av det lite eftersom hon själv inte gjorde det och blodade ner överallt ist, så Hans tog in henne på toa och fick tvätta lite. Men det var bara det att Moa också skulle in dit och mota ut Gullan. Så slutade med lite slagsmål. Gullan sprang in i vårat sovrum och vägra gå ut därifrån, eller ja i morse när jag skulle släppa ut Fanny var hon snabb ut för att slippa Moa. Moa fick spendera hela natten i källaren då vi ville slippa ännu mera bråk.. Så får se hur dom beter sig idag när allihopa är inne.

Ska försöka  ta mig ut på en promenad idag när det är så underbart väder :) Får se om det blir en sväng efter vägen eller om jag och Fanny går i skogen ist. Fast först blir det försöka få upp min karl ur sängen och lassa släpet lite och åka till tippen. Vilket kan bli väldigt svårt då han vill vila eftersom han har semester. Men lite nytta kan man allt göra ändå!

Näe nu blir det frukost sen putta lite på Hans så han vaknar :)

Helgen

 2010-05-10   16:49:54
I fredags blev det lite utrensnin i källaren. Var välbehövligt, har en del kvar där som inte fick plats på släpet. Så blir nog en sväng till tippen imorrn med det. Sen ska vi även ut och rensa lite också, men det får bli sen eftersom pappa behöver släpvagnen nu i veckan..

Var även ner till Kilafors en sväng på em/kvällen för att handla och hämta olja till motorsågen. Tänkte passa på att ta med Lukas och Natalie eftersom vi skulle ha dom på lördagen. Kommer till syster och får med henne och Nattis hem för att hämta släpet och sen vidare till Bollnäs. Hon hade hittat en soffa till altanen som hon ville kika på, passade utmärkt till deras altan så var bara att lassa på den. Hann med ett stop på MAX också, var behövligt efter att knappt ha ätit nå på dagen. Fick sedan med mig både Lukas och Nattis hem, hann inte göra mer än att ge dom kvällsfika förrns det var dax för sängen.

Lördagen väckte ungarna mig halv nio så var bara att kliva upp och sysselsätta dom. Frukost och lite lek ute sen tog jag och Natalie en sväng till Bollnäs och handla lite blommor som vi plantera :) Mamma, Pappa, Emma, Elton, VIggo och Elin kika förbi en sväng och fika också. På kvällen blev det film, somna efter halva filmen :P Men det var behövligt eftersom jag skulle upp och jobba på natten :)

Söndag/Igår syster kom förbi med ungarna vid halv tio tror ja. Hans klev upp och tog dom så jag fick sova vidare. Halv ett blev jag väckt för då tyckte Natalie att jag skulle med ut och leka.
Tog en cykeltur till Dan och Maggan, lånade en sekatör(?)  och bjöd upp dom på lite fika.
Strax innan dom åkte kom Emma, Fredrik och barnen. Blev lite lek ute och grillat, vi var inte bästa sällskapet direkt eftersom att ena av våra katter fick för sig att hon skulle få sina ungar medans dom var här.

Näe nu ska jag gå och fixa lite middag.


Länge sen.. igen...

 2010-05-07   08:58:26
Har liksom ingen ork eller lust till att skriva i bloggen så ofta. Har inget att skriva om tycker jag.
Men kan ju dra lite som hänt iaf

Fått tillbaka tidningssträckan på söndagar :) Så nu jobbar man iaf en dag i veckan :)

Har jag en väldans tur får jag ett heltidsjobb ganska snart :) Det är iofs bara till sista juli men det är ju bättre än nu. Och sen var det eventuellt så att det skulle bli någon månad längre.

I onsdags var jag med på Salong Donnas modevisning. Så nu har man blivit blondin igen :P Har haft ganska fullt upp med allt inför det nu sista veckan, det har vart träningar fixat med frisyrer å gud vet allt..

Nu i helgen har ajg bestämmt att vi ska ha en fixar helg här hemma. Det betyder alltså att vi ska rensa ut källaren på en massa skit som vi inte ska ha kvar. Om vi hinner ska även boden ute går igenom nu i helgen annars får det bli till veckan. Hans ska försöka fälla något mer träd sen ska vi dra ihop lite ris från alla träden. Ska även kratta, plocka upp allt Fanny bajs, försöka få i ordning lite i växthuset.. Som ni kanske märker blir det fullt upp i helgen och vi hoppas på kanon väder :)

Näe nu ska ja stoppa i mig lite frukost sen göra mej i ordning och åka till Kilafors en sväng :)