Måndag

 2011-01-31   14:40:41
Lyckades hålla mig vaken igår kväll o kika på I rymden finns inga känslor. Helt klart en film jag kan se fler gånger :) Efter filmen blev det en dusch sen krypa ned i en renbäddad säng <3

Idag blev det sovmorgon till tio, blev lite slötittande på tv innan jag tog tag i röran i köket.. Nu är svärfar här så vi har kört upp lite vägar med skotern så dom kan börja hugga ner lite träd snart. Har hunnit tagit ner ett nu men blir nog en paus för dom om en stund eftersom jag ska börja med maten. Sen får dom allt stanna in och ta en kopp kaffe på maten också eftersom jag slängt ihop en kladdkaka :)

Näe nu ska börja med maten och slänga i en maskin med tvätt innan berget blir alldeles för högt..

Söndag

 2011-01-30   20:14:55
Idag blev det familjedag hos Bettan och Pella med pulkaåkning och korvgrillning :)
Sen blev det även en sväng till Dan och Maggan där vi var bjudna på middag, kollade även finalen i handboll.

Näe nu ska jag slänga in lite bilder sen kika solsidan :D









Lördag

 2011-01-30   19:54:16
Vart en slapp dag, klev upp vid tolv sen vid ett tiden kom Emma, Fredrik och barnen hit och laga mat och umgicks med oss ett bra tag. När dom hade åkt blev det soffläge resten av dagen för mig :P Eller jag var och skjutsade Maggan en sväng :)

Fredag

 2011-01-30   19:50:41
I fredags var det ganska lugnt för min del, var upp till Bollnäs och hämta min dator som varit på lagning. Självklart så hade dom inte fixat det jag sa till om, kan fortfarande inte gå ut på internet med den :(

När jag väl kom hem blev det lite städningen och matlagning eftersom jag hade bjudit hit Maggan på Tacos :) Fixade även lite efterätt som vi åt medans vi kikade film. Kollade såklart på handbolls matchen också, passade även på att ha lite fotvård på Maggan då eftersom jag hade lovat henne det :)

Senare kikade även Erika förbi och spenderade kvällen med mig :)

Valbo

 2011-01-30   19:38:31
Efter att jag hade ringt lite samtal i torsdag och fixat lite hemma så lurade jag med mig Linnéa W till Valbo :) Var först ut till biltema och köpte en styrled till min bil sen blev det såklart köpis också :) Fick med mig en ny tröja, ett par nya mjukis/träningsbyxor därifrån :) Sen blev det också ett obligatoriskt besök på Ikea, kom såklart ut med lite små saker därifrån också. Kom iväg sent och kom hem vid tio så blev ingen träningen för mig :( Men det tar jag igen nu i veckan :)

Torsdag

 2011-01-27   10:56:36
Har hunnit med lite den här veckan iaf :) I måndags var det som vanligt träning som stod på schemat, vattenaerobic fick även med oss mamma :)

I tisdags fyllde Tobias år så då var vi självklart dit och gratta han :) Passade även på att mysa lite bebis också :D
När vi kom hem kom även Erika hit då jag lovade henne att Hans skulle bjuda på middag som tack för att hon hjälpte mig med veden :D Blev såklart kortspel och massa prat sen på kvällen.

Just ja jag var även upp till arbetsförmedlingen eftersom jag absolut var tvungen att komma upp till en av handläggarna där, men när jag kom dit var hon tydligen ledig :S Inte första gången det händer, dom kan väll se till att boka in en när dom är där eller meddela att dom inte kommer och man får en ny dag....

Igår var det iag dags för träningen igen :) Afropowerdance som stod på schemat, var lite rörelser med den här gången som jag inte klarade :/ Mina knän tyckte inte om att man skulle hoppa upp och ner flera gånger i rad :(

Näe nu ska jag slänga i mig lite frukost sen sätta igång och ringa lite samtal :)

Helgen

 2011-01-24   00:55:05
I fredags skulle jag åkt lite pulka med Lukas och Natalie men eftersom det var så kallt strunta vi i det. Var hem till syster iaf en sväng på förmiddagen och prata lite skit. Sen vid två åkte jag till Bollnäs och hämta Erika, drog hem och körde en massa ved. Tack så underbart för hjälpen! På kvällen blev det massa kort och skit prat :)

Igår var det mest till att ta det lugnt, eller vi bjöd upp Dan och Amanda på sen lunch :) Sen vid sju åkte vi till spicey cow och käka med Joan, Anna, Stina och Johan eftersom Joan blev gammal ;) Åkte hem vid nio för Hans kände sig inge pigg och jag skulle upp och jobba sen.

Idag har det inte alls hänt så mycket, somna vid typ halv elva sen sov jag till fem :P Åkte till Kilafors och handla lite snabbt sen har Erika spenderat hela kvällen med mig. Kikat lite tv, spelat kort, pratat massa skit och sen var hon snäll och hjälpte mig med berg av tvätt :) Jag tycker att det inte finns nå tråkigare än att vika ihop kläderna och lägga in dom i garderoberna så det hjälpte hon till med :D

Näe nu ska jag plocka ur diskmaskinen innan jag lägger mig..

God natt

Bok

 2011-01-24   00:48:43
Köpte en ny bok förra veckan. Läste ut den på tre dagar, fastnade som vanligt i den typen av bok och kunde inte sluta läsa.
Vill ni läsa en bra men hemsk bok ska ni läsa


Träning

 2011-01-20   23:26:20
Har lyckats tränat tre gånger den här veckan :) Var ju som sagt iväg på vattenaerobics med Erika i måndags.
Sen igår va ja o E iväg på Zumba och idag var vi på afropowerdance, vcar även ut och gick 1½ timme med Linnéa idag :)

Blev ganska besviken igår på zumban, hade ganska höga förväntningar på det men var inte alls så roligt som jag hade hoppats på. Hade nog varit roligare om dom hade gått igenom stegen lite innan så man hade en aning om va man skulle göra..

Men blev däremot överraskad av afropowerdancen ikväll, det var riktigt roligt. Inte alls så svåra rörelser och det var verkligen träning för HELA kroppen :) Så det har jag bokat två nya pass nästa vecka :D

Näe nu ska jag gå och kika lite tv med älskling innan det är dags för sängen så jag orkar leka med L o N imorrn :)

God natt

Måndag

 2011-01-17   22:18:24
Nu har det blivit ett uppehåll i skrivandet igen.. Kan ju dra lite om vad som hänt iallafall :) Skulle ju vart och tränat afrikansk dans med Erika förra måndagen, det blev inget eftersom jag somna på soffan vid tre och vakna inte förrns vid sju :(
På tisdagen blev det en sväng till arbetsförmedlingen sen brunch med Mia på stan, kikade även runt lite i affärerna medans vi vänta på att klockan skulle närma sig ett. Då drog jag iväg på en timmes massage, var hur underbart som hellst! Sen drog jag med mig Erika hem för jag skulle ha ENJO-visning här hemma :)

Onsdagen och Torsdag var Erika ut till mig och prata massa skit, titta på tv och spela kort :)

På fredagen blev det en sväng till Arboga med Erika, Tessan och Leif. T o L skulle kika på en bil så jag fick vara chaufför ner dit åt dom :) På vägen hem åkte jag och E via Virsbo och svängde så klart in till Farmor och sa hej eftersom det va nästan ett år sen jag träffa henne sist, träffade även Kalle (farbror) så vi prata lite skit oh fikade med dom innan vi fortsatte hem.

På lördagen blev det en sväng till Kilafors och byta bil med lillebror sen låg ja bara och slötitta på tv eftersom ja skulle jobba på natten.

Igår när jag vakna så var Maggan och Pontus här så vi kika lite tv och prata sen åkte jag och Hans till Kilafors och gratta lillebror som blev 20år igår..

Idag när ja lämna Hans på jobbet så åkte jag och hämta upp Erika och släpa med henne hem. Så vi käka lite brunch sen tog vi en 40min promenad och stannade hos Dan och Maggan och drack kaffe innan vi gick hem o spela massa kort :) Nu ikväll var vi duktiga och drog iväg på vattenaerobics, så fruktansvärt jobbigt när man höll på men så underbart skönt nu efteråt :)

På onsdag ska vi iväg på ett Zumba pass :) Så då får vi se hur jag lyckas få ihop det eftersom jag har noll kordinationsförmåga :(

Näe nu ska jag kika runt lite på datorn innan det är dags för sängen...

Söndag

 2011-01-09   23:45:51
Vaknade halv tio idag och började fundera vara jag låg i soffan. Skulle gå till sängen i natt men somnade framför beck ist :p typ tio min efter att jag hade vaknat kom svärfar och gjorde mig sällskap framför tvn. Medans jag fixade kaffe passade han på att byta program, pippi på rymmen dög inte åt han. Istället blev det skidor fram till tolv. Vid ett följde jag med älskling till bollnäs. Han skulle jobba så tänkte att jag passar på att lämna in min dator eftersom den vägrade starta idag. Men dom vägrade ta emot den, skulle få betala 800-900 för att dom skulle fixa den. Enbart för att jag har windows7 istället för vista, så fruktansvärt irriterande. Inte första gången dom vägrar ta in den på lagning! Åkte till Erika istället och drog med henne ut på promenad i typ två timmar. Efter det följde Linnéa med mig Fanny hem en sväng. Åkte tillbaka till bollnäs vid sju så då tog jag och Linnéa med oss svante och dina på promenad i över en timme. Så ikväll har jag, fanny och svante varit helt döda. Nu blir det till att hänga lite tvätt, plocka ur och i diskmaskinen sen en dusch innan de är dags för sängen. Ska försöka komma upp i tid imorrn, ska ut och gå med Rossie sen på kvällen blir det afrodans med Erika :) god natt!

Tänk om man kunde...

 2011-01-09   01:17:34
Vara nå trött då, men Näe inte nå trött alls. Skulle egentligen ha jobbat i natt men eftersom huvudet värker som fan blir de inget. Var upp till bollnäs nu ikväll och lämnade lite nycklar och tvingade med mig erika till statoil för att köpa alvedon och ipren. Så nu ligger jag och hoppas på att dom ska hjälpa lite. Näe ta en nattmacka nu iaf. god natt!

Försöker sova...

 2011-01-08   02:06:15
Men för tillfället är inte de det lättaste. Har en karl som puttar mig längre och längre ut mot kanten bredvid mig i sängen. På andra sidan av mig har jag en katt alldeles vid huvudet som ligger och försöker få lite plats och kurrar så de låter som han är i mitt huvud. Och för att plåga mig ännu mer ligger det en hund på golvet som snarkar och piper om vart annat :s jag tror snart dom har något emot att jag sover här inne för nu har det varit extremt några nätter. Blir nog soffan eller gästsängen för mig snart om dom inte lugnar ner sig. Näe nu ska jag putta lite alla så kanske dom ger sig så jag också får sova. God natt

Skulle behöva...

 2011-01-04   23:19:32
ut och gå en långpromenad just nu. Har en hel del tankar som snurrar för fullt just nu.
Men det får nog bli imorrn istället. Alldeles för mörkt ute nu för att jag ska gå ut, är på tok för mörkrädd för det!

Blir nog att slänga sig i soffan och glo på film tills man somnar istället så man slipper fundera så mycket.
Sen går det mycket fortare tills älskling kommer hem från jobbet så man kan krypa in till han och prata av sig lite tankar och funderingar <3