Gävle

 2008-03-27   22:50:18
Vaknade vid nio i morse av att jag fick mess om att det var dags att kliva upp :p sen fem min senare kom lillesyster upp och sa till mig att vakna för att Tommy skulle ringa. Hann typ bara ner så ringde han och prata med mig om sjukskrivningen. Så den här veckan ut är jag sjukskriven helt sen från nästa vecka är jag sjukskriven till 50% ska bli skönt att komma ut och jobba lite och inte bara sitta hemma hela dagarna. Visst första 1-2 veckorna var det skönt så man fick ta igen sig och rå om sig själv, sen blev man bara less på att gå hemma hela dagarna och inte ha något att göra.
Men iaf idag blev det Gävle och Valbo med mamma,pappa och små syskonen. Surra runt lite på stan först sen blev det Valbo och IKEA :) kul att gå runt att kika lite. Fick ju lite koll på hur mycket pengar man måste spara undan så man har råd att köpa säng och soffa tills jag ska flytta igen. Fast måste iofs hitta ett jobb innan jag kan göra de, men man kan ju iaf försöka spara pengar så länge :) Blev att jag handlade idag, mitt stora inköp bestod av hårnålar för 20kr på H&M :P
Blev även en sväng till syster och Pelle eftersom Pelle fyllde halvvägs till 50 idag :P Grattis!
Hann i princip bara hem därifrån så messa Emilie och ville att jag skulle komma till Bollnäs en sväng. Så jag gick till syster och fjäska lite så jag låna deras bil och Fanny och åkte upp till Bollnäs, solade och var ute o promenerade med Emilie..
Har typ precis kommit hem och ska försöka sova lite så jag orkar springa lite med tidningar inatt..
Blir nog lite blogg imorn med..

God natt!

Sjuk.. igen :(

 2008-03-26   22:38:11
Som sagt det blev kreogen i lördags, blev att vi kom i säng vid fem halv sex.. Sen vakna man vid nio o låg vaken till tio innan man orka ta sig ur sängen :s blev lite snabbt undanplockat innan Hans skulle komma hem. Låg sen hela dagen på soffan och mådde pyton. Och nej det var inte bakfylla! Hade åkt på magsjuka igen så ja låg och kräktes hela kvällen och vcar skit klen sen hela måndagen..
Sen igår så hände något som ändrade en hel del i mitt liv. Jag och Hans satte oss ner och prata igenom en del och kom fram till att det inte funkar nå bra mellan oss, vilket det inte gjort på ett tag. Så vi bestämde att det var lika bra att vi skulle gå skila vägar. Så igår plockade jag ihop det mesta av mina grejor och flyttade hem till mamma och pappa igen. Kanske inte så kul att bo hemma igen efter att vara van att bo själv. Men uppskattar det så jävla mycket att jag få bo hemma igen eftersom jag inte hade någonstans att ta vägen. Hade jag frågar Hans hade jag säkert fått varit kvar i lägenheten men kände att eftersom det definitivt är slut nu så ville jag få bort mina saker och mig själv därifrån. 
Så nu ligger man hemma i sitt gamla rum igen med lillebrors bärbara :P har lyckats fått att jag ska få låna den och tv'n av honom så jag har något att syselsätta mig med.
Blir nog lite mer motion nu också så man får rensa skallen en del, så det blir motion för Fanny med syster ;)
Började bra med min motion idag iaf, 15000 steg :D Snodde med mig Fanny ut och promenera. Hade pratat med Bumbe tidigare och det var länge sen vi sågs så han följde med och gick han med. Tror vi var ute i typ en timme och pratade om allt möjligt.. Faktiskt kul att träffa han igen.. Insåg ikväll att dom jag umgicks med innan jag träffa Hans dom träffar jag typ aldrig nu.. Beror ju på en hel del, men ganska kul endå att se vilka som stannat kvar, man har hållt fast vid fast man skaffat någon annan. Näe nog pratat om det nu.
Imorn blir det iaf Gävle med mamma pappa och småsyskonen :p lillebror skulle tydligen till tandläkarn där och då tänkte jag passa på att följa med och fördriva tiden :p
Näe sova lite nu så man orkar upp och dela tidningar inatt och sen orkar upp imorn tills Tommy ska ringa och prata om min sjukskrivning..

God natt

Krogen

 2008-03-23   03:13:50
Blev utgång för mig ikväll. Lyckades övertala Linnéa att följa med.. Eller ja övertala, jag fråga bara om hon ville med o det tyckte hon lät bra :D Väl uppe så höll hon knappt på att komma in för hon hade glömt legget hemma. Men jag lyckades övertala Nicklas att hon faktiskt var 18 så hon fick komma in.. Var skapligt mycke folk på krogen, och det blev en hel del dansande för oss.. Lyckades även komma ut med 900:- Hade tagit ut 500:- betala 360:- i inträde + garderob sen en del drinkar och öl.. så Kvällen var lyckad inne på Tranan iaf.. :D
Sen blev det helt plötsligt efterfest hos mig.. Så nu var det första gången man ställde sig och koka ägg kl 3 på natten :P haha aja nu ska ja äta lite o vara social med dom andra..

Länge sen

 2008-03-16   10:37:01
Oj nu var det länge sen jag skrev, men jag har varken haft ork eller lust till det..
Har inte hänt så mkt den senaste tiden iaf..  Förra veckan va iaf hem till mamma o pappa på en scrap kurs som Maria hade fixat ihop. Var jätte roligt så nu blir det till att spara lite pengar så man kan köpa lite scrap grejor.. :D
Igår blev det film och spelkväll här hemma. Vi hade bjudit ner Erika och Andreas en sväng.. Så det blev lite geni som Erika vann :P Sen skulle naturligtvis killarna sitta och jämföra gubbar på WoW :/ Sen blev det en drös med WoW-filmer innan vi kunde börja titta på Solstorm.. Den var väl sådär, har ju sett bättre filmer iaf..

Näe nu vill hundarna ut och kissa så det är väl bäst jag fixar det så jag slipper torka golvet...



RSS 2.0