Tisdag

 2010-03-30   23:49:51
Eller nja snart är det onsdag :P Inte alls vart nå pigg idag, mått illa och varit yr. Så dagen idag har spenderats i sängen. Eller vaqr iväg till Kilafors en sväng ikväll sen iväg till Bollnäs och handla lite och nu har jag hur mycket överskotts energi som helst :P

Så blir till att städa undan lite här hemma nu innan det är dags för sängen igen. Slipper jag kliva upp tidigt imorrn och städa utan behöver bara baka lite då :)

I Februari var jag och Erika iväg på modellcasting för Donna, och i fredags fick jag ett mail om jag var uttagen :) Sp nu ska man tydligen leka modell för en dag :p haha.. 

Näe som sagt nu blir det skruva upp musiken och städa lite :)

Söndag

 2010-03-28   20:39:56
Tänkt i flera dagar att jag ska uppdatera lite här men blir aldrig av. Känns som jag nästan aldrig sitter vid datorn numera, eller jo vid datorn sitter ja men inte ute på internet.

Kan dra lite kort som hänt iaf.

Har hunnit: firat Farmor, Pelle, Maximilian och Marianne.
- varit på sm-final i bandy
- fått en ny katt
- träffat mina jobbcoacher
- fixat i ordning lite här hemma

Tänkte försöka leta reda på min kamerasladd och ladda upp lite bilder sen.

Nu blir det film och mys med hjärtat i soffan innan jag somnar

Våren på väg?

 2010-03-08   09:38:51
Var så underbart fint väder i lördags. Jag o Maggan var ute i drygt tre timmar. Satt först och fika och lyssna på takdroppet medans vi pratade lite skit, hann även med att borsta av Fanny en hel del päls :) Sen tog vi alla tre hundarna med oss och tog en spark tur :) Var riktigt underbart skönt att vara ute. Såg förresten ett av årets första vårtecken också, tre svanar som kom och flög förbi oss :)

Gårdagen spenderades i Sandviken. Först blev det en sväng till Amanda som fyllde 21 :) Fikade lite och sen kolla vi på bandyn. Efter det blev de en sväng hem Till Josefin som bjöd på riktigt god mat :)

Idag blir det upp på stan en sväng o kika efter ett par byxor åt Hans, han vägrar åka in på stan o kolla själv :/ Sen ska kag försöka hitta nå att ha tills på lördag då vi ska till Sandviken igen, men då blir det ner o gratta Ingrid som fyller år :)

Näe göra lite nytta här hemma nu först iaf :)



RSS 2.0