Sista dagen på året..

 2010-12-31   15:11:37
Så ja jag gör väll som alla andra och sammanfattar lite kort om vad som hänt det här året.

Det började med att jag och Hans flyttade till Åsveden, Trivs helt underbart i huset!
Var en hel del första två månader med att få ordning på allt och sen fick vi hit en katt, Gullan.
Det skulle vara Hans katt men blev till slut min. Så efter ett besök hos Hans syster Josefin fick vi ytterligare en katt, Moa,  och några veckor senare kläckte hon ur sig fyra kattungar som vi inte hade aning om vart vi skulle göra av. Vi beslöt oss för att behålla den ena katten, Gösta.

Innan alla kattungar hade flyttat hann vi även att få 6st hundvalpar som vi trodde att vi aldrig skulle bli av med. Men efter en hel del annonser och prat med folk vi känner blev vi av med allihopa :)

Rossie och Svante har flyttat hem till oss igen eftersom vi blev klara med Hundhuset/Hundgården. Det har vi Pappa, svärfar och bosse att tacka för :)

Jag har gått i uga genom arbetsförmedlingen, fårr varit till Bollnäs x-antal gånger för att lära mig skriva cv/personligt brev. Jag tyckte att båda "kurserna" jag gick var precis lika världelösa.

Har även testat att jobba på UPS men det var inget för mig då allt stilla sittande i ett kallt rum framför en dator i åttar timmar varje dag gjorde att jag hade ständig huvudvärk. Så jag bestämde mig för att gå tillbaka till min arbetslöshet och kassa ekonomi istället för att vara på ett jobb jag inte trivdes på.

Fick däremot en fast tidnings sträcka, iofs bara på söndagar men det är alltid något. Har även såklart varit ut lite extra på andra sträckor också.

Nu så här sista dagarna innan ett nytt år blev jag även faster igen för tredje gången. Det var Tobias och Maria som i måndags fick en liten dotter som ska heta Mellissa :)

Det är nog i stora drag vad som hänt under året och vet att även det nya året kommer bjuda på en del glada saker :)

Nu ska jag dra igång och städa det sista innan Mats, Sofia, Joan, Anna, Totte och Peter kommer hit och firar in det nya året med oss. Blir god mat, dricka, spel och massa prat.


Så jag önskar alla ett Gott Nytt År!




Vända tillbaka dygnet

 2010-12-20   14:26:45
är precis vad jag behöver göra nu.. Efter mina två veckors jobb är jag helt inne på att vara vaken nätterna och sova bort hela dagarna. Skulle försöka vända tillbaka det igår genom att vara vaken länge och kliva upp med Hans idag. Det gick inte nå vidare kan jag meddela, somnade på soffan före nio och vakna vid halv ett. Behöver jag säga att jag inte kunde sova i natt? Klockan var vid sex hlav sju innan jag somna så inte kom jag upp när älsklingen klev upp. Istället blev det att jag klev upp halv två :/ Får göra ett nytt försök ikväll igen istället :)

Näe nu ska jag ner och elda lite så jag slipper ha 15grader inne..

Helgen

 2010-12-19   19:15:13
Har varit riktigt lugn och skön.. I fredags var jag upp till Bollnäs och fick en halvtimmes massage var hur underbart som hellst, ska iväg igen den 27 :) Sen på kvällen var det bara lugnt eftersom jag skulle iväg och jobba på natten.

Igår blev det sovmorgon till halv tre :p Sen fick jag lite bråttom eftersom jag skulle till Kilafors och lämna lite saker sen vidare till Bollnäs för att handla och lämna jobbnyckel..
Vid sextiden kom Lars och Linda hit så vi slängde ihop lite tacos och käka efter det blev det lite kortspel, frågespel och playstation. Blev även några cider och öl eftersom jag för ovanlighetens skull var ledig en lördag :)

Idag blev det åter igen sovmorgon fast bara till tolv idag :) Dom andra hade klivit upp lite tidigare så det var bara för mig att gå till ett dukat frukostbord :D Sen blev det lite slapp framför tvn innan vi drog igång med middagen innan det var dags för finalen i handboll.. Har även hunnit med att göra misslyckad knäck idag :P

Näe nu ska jag låta min undebara sambo få sätta sig vid datorn ett tag så ska jag åter inte soffläge

Filmsugen?

 2010-12-16   21:33:14

 

Här är en julklapp till dom som vill,

från mig,

Buzzador

och

Lovefilm

Gå in på den här länken: http://www.lovefilm.se/film1012

så kan du också få prova att hyra fyra filmer gratis :)


Tisdag

 2010-12-14   18:14:29
Senaste tiden har det bara vara lugnt och jag har inte gjort så mycket.
I fredags blev det en sväng till Bollnäs, träffade Carina, Linnéa och Tobbe för att äta lite på krokanen :) Sen på kvällen blev det en sväng till Segersta och lämna lite saker satt kvar o prata en bra stund med Carina innan det var dags att åka hem och sova.

Lördagen spenderas till största del i soffan. Eller var hem till Carina och Stefan och hämtade lite ved eftersom våran är alldeles för blöt att elda med. Så TACK så jätte mycket för det :)

Söndagen spenderades åter i soffan :p

Igår blev det en sväng till Bollnäs på kvällen. var hem till Linnéa och pratade lite skit innan det var dags för jobb igen..

Näe nu ska jag hoppa in i duschen en sväng sen kika om Linda bjuder på kaffe :)

Headset

 2010-12-14   14:23:52

Det här något jag skulle vilja ha när jag jobbar.
Tänk va skönt att slippa alla sladdar som hänger överallt.
Skulle va riktigt skönt om man fick vara med och testa ett.

Vill nån mer vara med och testa så anmäl er på:
http://smartsontestpilot.se/nokia-bh-217/bli-testpilot/

Man kan ju ha turen att bli utvald :D

Har ingen känsel

 2010-12-07   18:02:37
i min vänstra hand idag :/ Har varit bort domnad i den nästan hela dagen. Så fruktansvärt drygt att inte kunna använda den som man ska..

Inte gjort så mycket idag mest suttit framför dator och nördat, ska väll försöka fixa lite mat om en stund och sen blir det sova eftersom sotaren väckte mig idag :(

Igår blev det iaf en promenad med Linnéa, tror vi var ute och gick en och en halv timme :D Sen när jag kom hem hade älskling fixat i ordning ett bad till mig :) Inte det lättaste att få ihop ett bad för oss, för vi får bara ca 120liter varm vatten när vi eldar, så han hade hela vedspisen full i kastruller för att få ihop vatten åt mig :)

Näe nu ska ja ta mig till Kilafors sen blir det mat o sova :)

Sova vad är det?

 2010-12-04   19:45:00
Ja just nu skulle jag behöva sova hur länge som hellst. Är hur trött som hellst men så fort jag lägger mig blir jag klarvaken och kan absolut inte sova. Jobbat sen torsdag morron nu och varje dag när jag försökt att sova så har nån ringt vid elva, har det inte varit min telefon så har det varit Hans telefon. Dom som alltid är tyst till efter ett annars tycker ja.. Men men blir till att slå av ljudet på båda på måndag så jag får sova läääänge då :) Ska ju och jobba i natt igen som vanligt på lördagarna, så är väll klar runt nio imorrn då blir det hem och vila en liten stund för vid 12-1 ska jag med Maggan till Kilafors och på skyltsöndagen :)

Näe nu ska jag ta en kopp kaffe sen krypa ned bredvid älskligen i soffan och hoppas på att det blir lite sömn innan klockan ringer i natt igen...

Bilden som jag lovat

 2010-12-04   19:38:16




Testar mobil blogga

 2010-12-01   22:41:06
Eller iofs jag är ju ute på internet via telefon, så de är ju som att sitta vid datorn. Försökte via sms nyss men de gick inte alls, jag som är för oteknisk :p vart ganska lugnt senaste dagarna iaf. Var upp till arbetsförmedlingen igår och fick besked om att jag slipper ut på kurser och sånt fram till 11januari :) skönt att slippa åka till bollnäs varje dag. Blir till att jobba sju nätter nu iaf :) kan behövas att få in lite extra pengar, iofs får jag dom inte förns i januari men dom behövs alltid. Nu ikväll blev de en sväng till Hå och julmarknaden där. Fick med mig Hans, mamma och pappa :) var riktigt mysigt, fanns lite saker man ville köpa men eftersom ekonomin sa nej, blev de en sockerskål som Hans tjatat om i nästan ett år, sen blev de en liten påse som luktar lavendel som Hans tjatat också ville ha, blev även en krans att hänga på dörren :) Och jag fick krimskrams av mamma och pappa, eller de är en glasgrej som jag har hänger i ena fönstret i hallen. Får knäppa ett kort imorrn så ni förstår va jag menar. Imorrn blir de nog en sväng till bollnäs igen, hämtade ut min dator från lagning på elgiganten i måndags. Var överlycklig att ha dator igen efter ha vart utan en månad. Men den lyckan var kortvarig eftersom den vägrar att ta internet via sladd och vi inte har trådlös router. Så var in igår och sa till men killen där verkade inte fatta va jag sa utan sa bara att de funka på deras trådlösa. Så ska ta med mig Hans dit eftersom dom inte lyssna på mig. Näe nu blir de vila en stund så jag orkar upp i natt :)