Söndag

 2009-08-30   10:41:21
Ja vet dåligt med uppdatering igen, får skriva lite nu iaf så ni vet att ja lever :)

Sitter hemma hos Hans o Björn där jag bosatt mej i helgen eftersom Ulla och Stefan bosatt sig i mitt rum i helgen :)

Veckan som varit har det blivit lite jobb, senså har även första veckan i skolan varit :) Har gått kanon bra :) Nu har man också fått tag i alla böcker förutom 1, det tackar ja Sandra för :) Lyckades komma väldigt billigt undan :)
Sen har min bejb flyttat hem också :) Kom hem i tisdags så i torsdags spenderade jag i princip hela dagen med Erika. Tvingade henne att färga mitt hår, tack gumman :)

Just ja i tisdags klippte ja mig lite också :) Så nu känns det som om att mitt hår är tok kort :p

Onsdagen spenderades med Linda, Lisa och Hanna, vi åkte till Söderhamn o käka lunch på donken sen blev det öb, skokanonen och stan en sväng :) Lyckades hitta två par nya jeans vilket var välbehövligt.
Lyckades även spendera några tusen på en ny dator inne i Bollnäs, så nu har man äntligen en egen dator :D

Spenderade lite tid ute i Åsveden med den här veckan, Dan o Maggan var borta så jag o Hans var där o pussa på våra små bebisar :) Var även ut dit igår kväll på kräftskiva, jätte trevligt. Fast jag åt iofs inte några kräftor :p Hans tvingade i mig lite men dömde ut det direkt så Pärlan (Maggans kattunge) fick äta upp det ist :p

Näe nu ska ja fixa lite frukost sen försöka få upp Hans till att vara lite social.

Bye

Fredag

 2009-08-21   07:25:38
Ja vet jag är kass på att uppdatera, men har egentligen ingen som hellst lust till att skriva nå.
Men för att Erika ska ha något att göra uppdaterar ja väll lite nu då :p

Har ju som ja skrev i tidigare inlägg jobbat lite i sommar :) Blev fyra veckor på rad sen hade ja mina söndagar också. Sen nu den här veckan har jag fått lära mej en ny sträcka :) Så nu kanske man får ut på den någon gång också :)

Sen nu i höst slipper jag gå runt sysslolös hemma iaf, börjar plugga på komvux på måndag. Så man kommer ju iaf ha lite att göra om dagarna :) Håller även på att leta mej en lägenhet så ja kan flytta hemifrån IGEN :p Men verkar nästan omöjligt att få någon :( Men ska försöka komma iväg o kika på en som ja står först i kö på iaf :D Så hoppas den är bra så man har någon iaf :)

Har även hunnit med att fira Elton, Mamma o Magnus som fyllt år nu senaste veckan :) 

Näe nu orkar ja inte skriva mera, ja vet kort inlägg men är väll de senaste som hänt typ. Finns säkert hur mkt som hellst ja skulle kunna skriva om men har ingen som hellst lust till de.



RSS 2.0