Söndag

 2011-03-27   19:48:34
Jaha så nu var den här helgen också över.. Fredagen var det mest lugnt, var ner till Dan och Maggan och åt lite våfflor. Medans vi var där kom Josefin och Stefan med barn +Angelika. Var där en stund och prata lite med dom innan vi gick hem för att plocka fram allt till lördagen.

Lördagen var det meningen att vi skulle ut och fiska lite men eftersom jag tyckte att det blåste för mycket så fick Hans, Mats och Stefan åka iväg själva. Jag och Fanny åkte iväg till dom vid lunch tid och kolla hur det gick men det nappa alldeles för dåligt (Inte ett enda napp) så vi packade ihop och drog hem istället.
Vid fyra tiden åkte vi ner till Kilafors för att gratta Pelle som fyller år idag. Blev kvar där en stund och prata skit och spela lite kinect :)

Idag blev det en sväng till Sandviken för Hans för att gratta Pontus som fyller 20 :) Jag stannade kvar i Kilafors och gjorde ett besök hos Bettan och Pelle igen..
Så nu har jag städat hela eftermiddagen, dragit fram allt som går att dra fram, slängt ut alla (två) mattor, putsat alla fönster invändigt, utsidan får bli när det är lite varmare ute :)

Så nu ska jag ta och lägga mig och kika lite film sen blir det tidig kväller eftersom jag måste upp klockan sex imorrn :O

Ska göra min första praktikdag :) Kommer bli lite ovant att kliva upp den tiden eftersom jag i princip aldrig kliver upp före nio :p haha

Näe tvn vare ju som gäller nu :D

Torsdag

 2011-03-24   11:28:11
Nu har ja vart skit dålig på att skriva igen :P Men känns som jag inte har så mycket att skriva om för tillfället..
Har inte alls hänt så mycket nu i veckan, vart en del hos Dan o Maggan, hunnit med att fira Hans farmor och Ante, haft en dejt med Erika, och nu idag blir det Bollnäs en sväng för att fylla i lite praktikpapper och åka till Hans farmor och hjälpa henne med datorn, sen blir det hem till Dan och Maggan en sväng. Ska bjuda dom på middag idag och eftersom det är lite för halt för Maggan att hoppa runt med kryckor åker vi dit och lagar maten isället :)

Näe nu ska jag och väcka älsklingen så han hinner göra sig klar innan vi ska åka mot Bollnäs :)

SM-final

 2011-03-20   21:19:36
Ska börja med att jag är inte så speciellt insatt och intresserad av bandy, men hoppas att självklart att när Bollnäs spelar att det ska gå bra för dom.

Och idag kan jag inte göra annat än att hålla med dom flesta om att domaren gjorde ett helt fel beslut när han dömde offside.. Synd att en match Bollnäs skulle vunnit avslutades med det beslutet och att Sandviken istället fick ta hem segern i år.

Men vi kan ju i alla fall vara stolta över att dom blev tvåa, är ändå ganska många lag som kämpar för att komma till final och att Bollnäs tog sig dit betyder ju att dom är ett av dom två bra lagen :)


Bildbomb

 2011-03-17   00:50:50
Inte skrivit på ett tag igen nu men har knappt suttit vid datorn senaste tiden.. Har jobbat sen förra söndagen så har inte haft så stor lust att sitta heller.. Tänkte kan ju slänga in lite bilder iaf så ni vet att jag lever :)
























Liten har blivit stor

 2011-03-01   12:35:18

 

Fick några på bilder på "Pricken" i helgen.

Vi har mailat lite med dom som köpte han så nu fick vi bilder.

Han har blivit så stor och så lik Rossie :)




RSS 2.0