Veckan som varit

 2010-04-26   09:10:46
Varit dåligt med uppdateringar senaste veckan. Hans har varit ledig en vecka nu så jag har knappt suttit vid datorn eftersom han har blockerat den. Vi íofs en varsinn dator men inte tillräckligt lång sladd från raoutern till min så är den inkopplad får jag sitta på golvet och det har ja inte så stor lust till :p

Veckan som gått har iallafall bestått mest av jobb och lite sova känns det som. Har nog varit nått varje dag som jag vart iväg på så sömn blev det inte mycket av. Har hunnit med att gå en promenad med Erika, träffat mina jobbcoacher, tränat på att gå inför modevisningen och varit barnvakt åt Lukas och Natalie.
 
I  lördags kom Mamma, Pappa, Robin, Elin, Max, Emma och Fredrik med barn hit. Vi hade grillpremiär, eller jag och Hans hade det eftersom dom andra hade haft det tidigare i veckan :) Sen fick vi även lite hjälp med att kratta undan lite på framsidan. Det är mycket kvar så man kanske ska ta hit dom en till dag då dom har med sig en varsin kratta? ;) Ungarna verkade iallafall tycka att det var roligt att springa runt här i skogen :)

Igår blev det en sväng till Stråtjära för att lämna bil, stannade även hos mamma o pappa och åt lite. Eller jag åt eftersom Hans redan hade ätit :) Tog även med mig mamma på en kort promenad medans Hans intog deras soffa och glodde på tv :P

Näe nu blir det lite frukost så man orkar hålla på och fixa lite ute idag :)

Fått en liten kort uppdatering så ni vet att jag lever iaf :D

Mitt i natten

 2010-04-17   03:03:18
Snart blir det sängen för min del. Ska orka upp före tolv imorrn hade jag tänkt :) haha..
Fast måste nog vara vaken en liten stund till så jag kan stoppa in lite mer ved i pannan innan jag lägger mig :)

Näe nu ska jag släppa in mina djur sen ladda en maskin med tvätt och plocka undan på diskbänken..

Go'natt

Måste nog erkänna...

 2010-04-17   00:31:18
jag sitter och nöter WOW när Hans jobbar o jag inte har nå att göra. (Läs inte orkar göra nå) :P haha
Fast lite duktig har ja varit idag iofs :) Har städat bron, och det var väl behövligt med tanke på att skiten bara rann av så fort det kom lite vatten på den :/ Sen när jag var klar med den tog jag och tvätta av bilen också eftersom slangen låg ute och vattnet var på :) Så nu är bilen vit igen istället för grå :D Städningen inne skippade jag idag, får ta den imorrn istället. Men då har jag ju något att göra då med :)

Skulle egentligen behöva sova nu, är skit trött. Men tänker trotsa det nu ikväll och vara vaken lite längre eftersom älskling lovat mig sovmorgon imorrn :D Skulle egentligen hämtat han från jobbet vid tio, men han skulle hälsa på Björn när han slutar så då får ja sova länge :)

Näe om man skulle ta och flytta sig från datorn i fem min iaf. Känns som det behövs eldas lite om jag inte ska frysa ihjäl inatt. Sen ska jag nog fylla en maskin med tvätt så ja kan hänga imorrn när jag vaknar :)


Fixar och donar

 2010-04-16   16:43:16
Nu står mina "fina" blåa gummistövlar och väntar på mig. Tänkte ta tag i städningen på bron. Hans har dumpat alla saker han har när han hugger där, det är leriga tass avtryck över hela bron och allmänt skitigt på den. Så nu tänkte jag städa rent det värsta. Vet ju att det kommer bli lerigt på en gång igen, men det är fint i fem minuter iaf :) Får se om jag orkar dra undan lite ris från träden Hans huggit ner sista veckan eller om det får bli morgondagens projekt. Ska iaf försöka orka städa undan lite inne, är mest dammsuga och torka som gäller sen lite småplock :)

Näe nu ska jag hoppa i mina blåa stövlar som väntar på mig, annars blir jag nog sittandes här resten av dagen :p

Torsdag/Fredag

 2010-04-09   00:09:26
Återigen en natt som jag sitter vaken, försökte somna tidigare men låg bara o vred och vände på mig så hamnade här istället. Sitter och nördar framför WoW ihopp om att bli trött någongång. Fast funderar på att slå av här strax o slå igång den andra datorn och kika lite film istället :) Känns som om jag behöver lite sömn om jag ska orka hämta älskling och svärfar på jobbet imorrn.

Näe nu blir det nog släcka ner och kolla film när jag äntligen börjar känna mig trött igen.

Go'natt

Övervinna rädslor

 2010-04-06   22:29:14
Det är något jag gjort sen jag flyttade med Hans till huset.
Jag har nog alltid varit mer eller mindre mörkrädd, och när det blir mörkt här ute är det verkligen mörkt. I allafall nu under vintern. Men än så länge har det gått riktigt bra att vistas i mörkret. Har ju min pannlampa och "vakt"hund :P Fast Fanny är nog mer mörkrädd än mig blir alldeles stirrig om man är ute och gå på kvällen och hon hör något.

Sen har jag även varit upp taket och skottat snö fast jag är höjdrädd och knappt kan stå på en köksstol :p På väldigt skakiga ben tog jag mig i vintras upp på garagetaket och skottade av det en sväng, tog mig även ner helskinnad. Men upp på dom andra takena har jag inte vågat mig. Huset taket är alldeles för högt och brant, och taket till bon eller va man ska säga vågar ja inte heller mig upp på, då det också ser brant ut och jag inte vet hur hållbart det är.

Har inte heller tyckt om att vara själv hemma, eller jo på ett sätt har jag det. Skönt att kunna ha egen tid då man bott hemma och det nästan alltid varit liv och rörelser omkring en. Men just det att veta att man kommer sova själv i ett stort hus och inte vet vad som sker när man sover :p Men det går riktigt bra det nu också :) Har ju som sagt min "vakt"hund och två katter :p

Nu ska jag skruva upp musiken och städa lite.
Det är alldeles underbart att bo i ett hus i skogen och slippa tänka på att man stör grannar om städar och donar sent på kvällarna :)