Jobb

 2007-10-31   22:03:35
Jobbar dubbelt nu igen... Kanske nämde det tidigare, har kasst minne :s
Blev inte så mkt gjort igår.. Sov till typ tolv sen blev det en sväng till Bollnäs och hämta Dan o Maggans bil ut med den till Åsveden och stressa som en tok för att jag skulle hinna till jobbet.. Kom försent ändå fast ja trodde jag var i tid. Trodde jag börja 15.45 men det var visst 15.30 :/
Väl hemma blev det lite film sen sova.. Känns som om jag inte gör annat än o sova :P
Idag blev det till att jobba kort dag iaf. *skönt*
Sen blev det S-hamn på jobbintervju.. Kom i tid och allt och tyckte jag var jätte duktigt som hade lyckats hitta efter att ha ringt Emilie typ 1000ggr.. haha
Men tji fick ja.. Som vanligt ska något gå galet. Så det visa sig att jag och en kille som också skulle dit hade lyckats hamna fel :S fast det va lite dåligt av dom. Vi hade tid ett och typ 3min i ett hade dom kommit och låst upp.. så egentiligen var vi ju duktiga och kom i tid..
Så nu sitter man inte alls vet hur man ska göra om jag får jobbet. Ta det jobbet eller stanna kvar på Hällagården?
Känns svårt att veta, men kommet säkert fram till något om jag mot all förmodan får jobbet..
Men man kan ju alltid söka nya jobb. Fast sen är det ju frågan om man hittar ett jobb som man verjligen kan jobba med jämt dag ut och dag in.. Tror nog inte jag är en sån som skulle klara av att ha precis samma jobb i typ 40år :s
aja nu ska krypa ner i sängen och gosa med vovv

Helgen

 2007-10-29   19:03:47

Blev ganska så lugnt i helgen eller ja nästan iaf.. Fredagen hände inte så mkt, var och shoppade lite och träffade Mia en sväng sen blev det film på kvällen.

Lördagen blev det festa. Bjöd hit Erika och Joan på mat så vi satt och käka lite sen blev det lite alkohol. Linnéa och Emma kika över så vi spela lite bläckfläck, jag vann och Linnéa förlora ganska så rejält :P så vi såg ju vilka av oss som hade bäst fantasi iaf. :P

Sen blev det ännu mera alkohol och kareoke.. haha.. det lät förjävligt. Hans skicka typ ut oss när klockan var tio.haha.. Så det blev att vi begav oss till Tranan, var skit tråkigt. Hur lite folk som helst. Jag o Joan ville till Bells men eftersom  Linnéa inte kommer in där blev det att vi stannade kvar på Tranan och söp ännu mera för att försöka att inte inse hur lite folk det var där. vi lyckades inte.. haha..

Söndagen blev kanon lugn, typ satt hemma och dega sen blev det middag hos Joan. Kyckling sallad :D var faktiskt duktiga och tog en promenad efter det. Sen blev det hem för att soooova.
Började jobba inatt som var. Så nu jobbar man dubbelt igen.
Fast jag hade iofs bara kort dag på hällagårn :D MEn blev lite stressigt endå, sluta elva sen skulle jag vara hos sjukgymnasten halv tolv. Fast sen resten av dagen har vi gjort typ inget. Satt i Åsveden och umgicks med Hans små syskon en sväng. Sen blev det en sväng till Djupa för att lämna en bilen. Blev även en sväng till min mor och far. Satt där och prata i typ två timmar :P Så nu blir det mysa framför en film innan jag måste sova igen..


Gävle

 2007-10-26   23:36:16
Var till valbo och shoppade med Linnéa igår :) hittade endel onödiga men bra att ha saker :P
idag har det bara vart lugnt, har haft filmkväll med Hans,Joan och Erika. Så Rossie och Flisan har dampat loss hela kvällen typ :)
Har börjat blivit lite duktigt o nu. Har vart ute och gått flera dagar i rad nu :) Ska försöka forsätta så kanske man tappar något kilo..

Näe nu blir det till att krypa ner bredvid älsklingen och sova lite så man orkar städa och festa imorn :D

Skogen

 2007-10-23   17:12:18
Vart ut i skogen med Älsklingen och svärfar idag :P Skulle kika om våran hund ville driva nå djur.
Fast jag drog hem efter typ 1½timme :P var inge skönt för mitt skavsår att gå i kängor :/ så det blev ut till åsveden och drick varm choklad och mysa framför en film för min del :D fast iofs så blev det inte så mkt film för jag slockna när jag hade sett halva filmen :P inget ovanligt när det gäller mej.
Håller på att städa för fullt hemma nu, eller ja har en paus just nu. Ska ut till djupa om en liten stund och hämta lite papper åt Hans. Sen blir det hem och städa igen.

Näe göra ett ryck innan man åker nu kanske.



Take me back to something,
that I lost somehowe somwhere belong the way.
Take me back to something,
that I need somhowe to brigthen up my day

Välkommen till min nya blogg!

 2007-10-22   01:02:20
Nu ska man göra ett försök till att vara lite seriös och försöka komma ihåg att skriva lite blogg :P
Helgen har vart kanon lugn.
Fredag blev det en sväng till Gävle/Valbo med Linnéa. Sen på kvällen blev det promenad och tv med Erika :D
Lördag var det lugnt. Var och gratta mormor en sväng sen blev jag fyllechaffis åt broder.
Söndag har gjort typ inget idag suttit vid datorn hela dagen :P

Näe sova lite nu kanske så man orkar upp till sjukgymnasten imorn..



RSS 2.0